Sökning: "De sju gastronomiska variablerna"

Hittade 1 uppsats innehållade orden De sju gastronomiska variablerna.

  1. 1. Matsedelsstudie i förskolan utifrånde sju gastronomiska variablerna

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan - Grythytte akademi

    Författare :Anna Månsson; Frida Östberg; [2011]
    Nyckelord :Barn; Förskola; Lunch; Sapere; Allebarnsrätten; Mottaningskök; Tillagningskök; De sju gastronomiska variablerna; Matsedel; måltid;

    Sammanfattning : Inledning: Maten är inte bara något som ska ge oss näring. Utan också en mötesplats där man kan uppleva glädje och njutning. För barn är bra mat avgörande för dess hälsa, välbefinnande och utveckling. Om barn ska orka leka och lära är det viktigt att de får bra mat redan från början i förskolan. LÄS MER