Sökning: "FAMM"

Visar resultat 1 - 5 av 48 uppsatser innehållade ordet FAMM.

  1. 1. Beyond the Plate : A qualitative study on atmospheres impact oncustomer experiences in the Swedish restaurantindustry.

    Kandidat-uppsats, Linnéuniversitetet/Institutionen för marknadsföring och turismvetenskap (MTS)

    Författare :Victor Eskilsson; Sarah Wahlund; [2023]
    Nyckelord :Consumer experience; Atmosphere; FAMM-model; Customer Journey Canva;

    Sammanfattning : This thesis was conducted to get a better understanding on how the atmosphereimpacts a restaurant experience in Sweden. To investigate which factors influence arestaurant's atmosphere, the customer journey model and FAMM-model will beutilized. LÄS MER

  2. 2. Delikatessdisken - En observationsstudie

    Kandidat-uppsats, Umeå universitet/Institutionen för kost- och måltidsvetenskap

    Författare :Sandra Näsholm; Linnea Hansson; [2023]
    Nyckelord :Delikatessdisken; måltidsrum; konsumtionsmiljö; FAMM;

    Sammanfattning : Bakgrund: Delikatessdisken har utvecklats under många år och var först en del av torghandel. På grund av hygien och tillgänglighet har handelsplatsen därefter tagit sin plats i saluhallar och sedan även i matvarubutiker. I delikatessdisken kan man hitta produkter som kött, fisk, grönsaker och mejerier. LÄS MER

  3. 3. Elevers uppfattning omvegetariska maträtter i skolan

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Anna Backlund; Christoffer Johansson Sinkkonen; [2022]
    Nyckelord :Norm; Meat; Healthy; Sustainability; FAMM; Totality; Norm; Kött; Hälsosam; Hållbarhet; FAMM; Helhet;

    Sammanfattning : .... LÄS MER

  4. 4. Interaktionen mellan pedagoger och barn i förskolemåltiden : Mötets betydelse för måltidsupplevelsen

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Alicia Warren; [2022]
    Nyckelord :FAMM; interaction; teacher roles; rules; meal culture; FAMM; interaktion; lärarroll; regler; måltidskultur;

    Sammanfattning : .... LÄS MER

  5. 5. Närlagat eller levererat? En kvantitativ studie kring grundskoleelevers nöjdhet med skolmåltideni Göteborg

    Kandidat-uppsats, Göteborgs universitet/Institutionen för kost- och idrottsvetenskap

    Författare :Andreas Lindström; Isatou Touray; [2021-10-22]
    Nyckelord :barn; FAMM; grundskola; mottagningskök; tillagningskök;

    Sammanfattning : Offentlig sektor är en stor aktör inom kostproduktion och måltidsservice i Sverige där 1,3 miljoner skolmåltider produceras dagligen. Forskare och organisationer har tidigare studerat olika aspekter av elevers nöjdhet med skolmåltiden, mindre undersökt är dock utifrån de olika distributionsformer, d.v.s. LÄS MER