Sökning: "Locally Produced Food"

Visar resultat 1 - 5 av 70 uppsatser innehållade orden Locally Produced Food.

  1. 1. Förslag på en logistikmodell för ökad sysselsättning inom närproducerad mat – En enkätstudie

    Kandidat-uppsats, Högskolan i Gävle/Industriell ekonomi; Högskolan i Gävle/Industriell ekonomi

    Författare :Simon Lundgren; Filip Åkerlind; [2018]
    Nyckelord :Logistikmodell; livsmedelsproducenter; centrallager; lokalproducerat; tredjepartslogistik;

    Sammanfattning : Ett skifte mot ett högre intresse för lokalproducerat livsmedel är i rörelse. Med det ökade intresset höjs också kraven hos producenterna att kunna förse den mängd livsmedel som efterfrågas. LÄS MER

  2. 2. Promoting Sustainable Food Consumption: Redesigning a digital platform for trading of locally produced food

    Kandidat-uppsats, Malmö universitet/Kultur och samhälle

    Författare :Clara Lundborg; [2018]
    Nyckelord :Interaction Design; Service Design; Locally Produced Food; Local Food; Food Trading; Sustainability;

    Sammanfattning : Promoting trading of locally produced food is one way to challenge the more conventional way of producing food while contributing to a more sustainable consumption. Through empirical research and design practice closely related to its users, this study has explored the motivational aspects behind trading within the platform and concept of REKO-ring Malmö. LÄS MER

  3. 3. Statliga ideal och vardagens praktik - En pilotstudie om studenters matkonsumtion

    Magister-uppsats, Malmö universitet/Kultur och samhälle

    Författare :Fredrik Cedergren; Thomas Danell; [2018]
    Nyckelord :urban sustainable development; food consumption; social psychology; behavioral theory; qualitative methods;

    Sammanfattning : This essay is firstly a methodological pilot study. We have investigated if qualitative methods, in this case semi-structured interviews and focus group interviews, can be used to complement existing empirical findings about food consumption. LÄS MER

  4. 4. Putting Farm-to-School on Sweden’s sustainability menu

    Magister-uppsats, Blekinge Tekniska Högskola/Institutionen för strategisk hållbar utveckling; Blekinge Tekniska Högskola/Institutionen för strategisk hållbar utveckling; Blekinge Tekniska Högskola/Institutionen för strategisk hållbar utveckling; Blekinge Tekniska Högskola/Institutionen för strategisk hållbar utveckling

    Författare :Florentina Kolb; Frank Swinton; Iuliia Solodovnik; Tina Jönsson; [2018]
    Nyckelord :School food; Farm-to-School; Food education; Sustainability; Strategic Sustainable Development; Leadership;

    Sammanfattning : The global food system plays a significant role in the sustainability challenge. One way to approach such a complex problem is to provide a science-based, functional definition of success, and then to find leverage points in the system that can force change. LÄS MER

  5. 5. Hybrid Renewable Energy System for Controlled Environment Agriculture

    Master-uppsats, KTH/Energiteknik

    Författare :Victor Garcia Tapia; [2018]
    Nyckelord :;

    Sammanfattning : With the expected impact of climate change and the projected population growth, the availability of sweet water and arable land will become increasingly scarce and the production from traditional agriculture processes will become insufficient to sustain the population. Controlled environmental agriculture (CEA) greenhouses represent a possible approach to deal with the challenges in the agricultural sector. LÄS MER

BEVAKA DENNA SÖKNING

Få ett mail när det kommer in nya uppsatser på ämnet Locally Produced Food.

Din email-adress: