Sökning: "Restaurang Lind"

Hittade 2 uppsatser innehållade orden Restaurang Lind.

  1. 1. Restaurangkoncept : Marknadsföring efter målgrupp

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Rebecka Hedlund; Nike Lind; [2016]
    Nyckelord :Restaurangsegmentering; gästsegmentering; restaurang och marknadspositionering;

    Sammanfattning : .... LÄS MER

  2. 2. Med fokus på APL och programråd- Hur kvalitetssäkrar Restaurang- och Livsmedelprogrammet kontakten med arbetslivet?

    Uppsats för yrkesexamina på grundnivå, Institutionen för teknik, TEK

    Författare :Mikael Lind; Elena Petterson; [2012]
    Nyckelord :Restaurang- och Livsmedelsprogrammet; Arbetslivet; Restaurangbranschen; Kontakt; Kommunikation;

    Sammanfattning : Hur fungerar kontakten mellan Restaurang- och Livsmedelprogrammet samt restaurangbranschen idag och hur kvalitetssäkrar skolan kontakten med arbetslivet? Kan kommunikationen dem emellan förbättras och förenklas och i sådana fall hur? Undersökningen är genomförd som en kvalitativ studie genom enkätintervjuer samt vissa litteraturstudier då det gäller styrdokument och tidigare rapporter. Studien visar på att skolan och arbetslivet är överens om att de behöver varandra för att kvalitetssäkra utbildningen samt att kontakten och kommunikationen dem emellan idag inte fungerar tillräckligt bra. LÄS MER