Sökning: "Stefan Dahlgren"

Hittade 4 uppsatser innehållade orden Stefan Dahlgren.

  1. 1. “MAN KAN VÄL ÄNDÅ HA NAGELTRÅNG FAST MAN ÄR ALKOHOLIST” : En kvalitativ studie över hemtjänstpersonals arbete med alholmissbrukande äldre

    Kandidat-uppsats, Umeå universitet/Institutionen för socialt arbete

    Författare :Stefan Dahlgren; Janzén Johan; [2018]
    Nyckelord :Elderly; Alcoholic; Homecare; Abuse;

    Sammanfattning : Andelen äldre med alkoholproblem, som också är i behov av omsorg, har de senaste decennierna ökat. Forskning visar på att problematiken kommer fortsätta öka eftersom det finns en mer tillåtande syn på alkohol i samhället idag. LÄS MER

  2. 2. Marketing Automation – en studie om ett modernt marknadsföringsverktyg i en svensk kontext

    Kandidat-uppsats, Högskolan Dalarna/Företagsekonomi

    Författare :Stefan Hendén; Andreas Dahlgren; [2016]
    Nyckelord :Marketing automation; content marketing; inbound marketing; köppro-cess; intäktsorganisation; sales funnel; säljtratten; lead; lead nurturing; lead scoring; personas; Marketing automation; content marketing; inbound marketing; köppro-cess; intäktsorganisation; sales funnel; säljtratten; lead; lead nurturing; lead scoring; personas;

    Sammanfattning : I takt med att digitala medier har utvecklats under de senaste åren har köpresan för-ändrats till att kunder idag i ett mycket senare skede släpper in leverantörer i dialogen. Marketing Automation adresserar den problembilden och har växt fram som en brygga mellan sälj- och marknadsprocessen. LÄS MER

  3. 3. Kvalitet på glass : Stabiliseringsmedels påverkan på sensoriska variabler, utsmältning och volymökning

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Stefan Dahlgren; Emilia Enelius; [2013]
    Nyckelord :;

    Sammanfattning : .... LÄS MER

  4. 4. Ostar gjorda på pastöriserad respektive opastöriserad mjölk. En sensorisk jämförelse

    M1-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Emilia Enelius; Stefan Dahlgren; [2012]
    Nyckelord :arom; doft; skillnad; smak; textur.;

    Sammanfattning : En del personer, framförallt osttillverkare och butiksinnehavare, hävdar att det finns sensoriska skillnader mellan ostar gjorda på pastöriserad och opastöriserad mjölk. Frågan är om detta stämmer och vad som i så fall skiljer dem åt smak-, textur- och arommässigt. LÄS MER