Sökning: "concept restaurants"

Visar resultat 1 - 5 av 45 uppsatser innehållade orden concept restaurants.

  1. 1. Investigation of lighting impact on customer satisfaction/ Proposing Lighting Solutions for a Restaurant Brand

    Magister-uppsats, KTH/Ljusdesign

    Författare :Fatemeh Sadat Samareh Hashemi Shajareh; [2023]
    Nyckelord :Restaurant lighting; customer satisfaction; relaxing; cozy; warm light; lighting factors; retail lighting; hospitality lighting;

    Sammanfattning : The concept of visiting a restaurant is no longer related to the consumption of a food. The total process of visiting a restaurant became a pleasant experience to elevate mood and satisfaction and create a memorable experience. LÄS MER

  2. 2. Á la Instagram : En komparativ fallstudie om hur Instagram påverkar restauranger

    Kandidat-uppsats, Malmö universitet/Institutionen för datavetenskap och medieteknik (DVMT)

    Författare :Mathilde Bojén; Hedvig Söderdahl; [2023]
    Nyckelord :Instagram; Concept; Restaurant; Communication; Multimodular; Content; Instagrammable; Instagram; Koncept; Restaurang; Kommunikation; Multimodal; Innehåll; Instagramvänlig;

    Sammanfattning : Följande fallstudie fokuserar på hur Instagram påverkar restauranger. Syftet är att bedöma vilka effekter Instagram har på konceptbyggande hos restauranger, för att skapa en förståelse för hur ett socialt medie kan påverka ett företag. LÄS MER

  3. 3. Framtagning av en modulär barstomme

    Kandidat-uppsats, Högskolan i Skövde/Institutionen för ingenjörsvetenskap

    Författare :Viktor Andersson; William Abdul-Rahman; [2021]
    Nyckelord :;

    Sammanfattning : Widab är ett företag som är verksamma i Hjo, med delar av sälj och projektorganisationen i Stockholm. De erbjuder kompletta tjänster, service och produkter inom storkök för restauranger, pubar och hotell. Uppdraget innefattar att ta fram en modulär barstomme åt Widab, som de har som ambition att etablera i sitt sortiment. LÄS MER

  4. 4. Plattformar för matleverans med drönare

    Magister-uppsats, KTH/Skolan för industriell teknik och management (ITM)

    Författare :JOHN BERGEVALD; VINCENT ERIKSSON; [2021]
    Nyckelord :;

    Sammanfattning : Uppdragsgivaren Aerit har utvecklat en drönare de vill använda för leveranser av mat. Följande rapport presenterar arbetet som utförts för att skapa två leveransplattformar ämnade åt detta syfte. LÄS MER

  5. 5. Framtagning av upphängningssystem till en robot

    M1-uppsats, KTH/Hållbar produktionsutveckling (ML)

    Författare :Gebran Yacoub; Nibour Abdul Ahad; [2021]
    Nyckelord :Robot; suspension system; spring; sustainable logistics; TerraGo Deliveries; Robot; upphängningssystem; fjäder; hållbar logistik; TerraGo Deliveries;

    Sammanfattning : Med den kontinuerliga automationen och de globala mål som syftar till miljövänliga och grönare samhälle, bildades företaget TerraGo Deliveries med syfte att minimera växthusgasersutsläpp i stora städer genom hållbarare logistik. Deras mål är att bygga en robot som levererar mat från restauranger till kunder. LÄS MER