Sökning: "concept restaurants"
Visar resultat 1 - 5 av 45 uppsatser innehållade orden concept restaurants.
1. Investigation of lighting impact on customer satisfaction/ Proposing Lighting Solutions for a Restaurant Brand
Magister-uppsats, KTH/LjusdesignSammanfattning : The concept of visiting a restaurant is no longer related to the consumption of a food. The total process of visiting a restaurant became a pleasant experience to elevate mood and satisfaction and create a memorable experience. LÄS MER
2. Á la Instagram : En komparativ fallstudie om hur Instagram påverkar restauranger
Kandidat-uppsats, Malmö universitet/Institutionen för datavetenskap och medieteknik (DVMT)Sammanfattning : Följande fallstudie fokuserar på hur Instagram påverkar restauranger. Syftet är att bedöma vilka effekter Instagram har på konceptbyggande hos restauranger, för att skapa en förståelse för hur ett socialt medie kan påverka ett företag. LÄS MER
3. Framtagning av en modulär barstomme
Kandidat-uppsats, Högskolan i Skövde/Institutionen för ingenjörsvetenskapSammanfattning : Widab är ett företag som är verksamma i Hjo, med delar av sälj och projektorganisationen i Stockholm. De erbjuder kompletta tjänster, service och produkter inom storkök för restauranger, pubar och hotell. Uppdraget innefattar att ta fram en modulär barstomme åt Widab, som de har som ambition att etablera i sitt sortiment. LÄS MER
4. Plattformar för matleverans med drönare
Magister-uppsats, KTH/Skolan för industriell teknik och management (ITM)Sammanfattning : Uppdragsgivaren Aerit har utvecklat en drönare de vill använda för leveranser av mat. Följande rapport presenterar arbetet som utförts för att skapa två leveransplattformar ämnade åt detta syfte. LÄS MER
5. Framtagning av upphängningssystem till en robot
M1-uppsats, KTH/Hållbar produktionsutveckling (ML)Sammanfattning : Med den kontinuerliga automationen och de globala mål som syftar till miljövänliga och grönare samhälle, bildades företaget TerraGo Deliveries med syfte att minimera växthusgasersutsläpp i stora städer genom hållbarare logistik. Deras mål är att bygga en robot som levererar mat från restauranger till kunder. LÄS MER