Sökning: "fiberhalt"
Visar resultat 1 - 5 av 8 uppsatser innehållade ordet fiberhalt.
1. Analyzing Raw Material Characteristics for Composite and Bio-composite preparation and Assessing Environmental Impacts through LCA
Master-uppsats, KTH/Hållbar utveckling, miljövetenskap och teknikSammanfattning : With the population expected to grow dramatically in the future. The existing state of the ecosystem appears to be worse in the future. One of the key culprits that has been wreaking havoc on the ecosystem is the use of plastic that is used to produce composites. LÄS MER
2. Intensively processed silage using Bio-extruder : effects on gas production and forage digestibility
Master-uppsats, SLU/Dept. of Animal Nutrition and ManagementSammanfattning : The dairy cow requires a high feed intake to maintain a high milk production and forage is a crucial component in dairy cows diet. Forage stimulates chewing activity and rumination which contributes to a normal and effective rumen function. LÄS MER
3. Development and Characterization of a Sustainable Lignin-based Composite Material
Master-uppsats, KTH/MaterialvetenskapSammanfattning : Lignin is the most abundant aromatic polymer of natural origin on earth. Currently, it is treated as a waste product of the paper production industry and is burnt as fuel to generate energy. LÄS MER
4. Möjligheten att med olika foderstater och inhysningsformer påverka ansättning av marmorering och intramuskulärt fett i fläskkött
Kandidat-uppsats, SLU/Dept. of Animal Nutrition and ManagementSammanfattning : Efterfrågan på griskött av hög kvalitet ökar idag och lite svensk information finns att hitta om hur man som producent kan förbättra kvaliteten på fläskkött. Syftet med den här uppsatsen är därför att sammanfatta den senaste forskningen på hur man med olika foderstater och inhysningssystem kan påverka halten IMF (intramuskulärt fett) och marmorering i fläskkött. LÄS MER
5. Påverkar tidighetstyp fiberhalten hos rödklöver?
Magister-uppsats, SLU/Dept. of Crop Production EcologySammanfattning : The high feeding value of red clover makes it into an important species in Swedish agriculture. There are three different maturity types grown in Sweden, early, medium late and late. LÄS MER