Sökning: "konditori"

Visar resultat 1 - 5 av 8 uppsatser innehållade ordet konditori.

  1. 1. Traditionell caféverksamhet och modern marknadsföring : En Fallstudie

    Kandidat-uppsats, Linnéuniversitetet/Institutionen för marknadsföring (MF)

    Författare :Ann Lindström; Lina Carmhagen; Johanna Andersson Fridh; [2018]
    Nyckelord :kundvärde; upplevelse; upplevelsemarknadsföring; storytelling; multisensorisk marknadsföring;

    Sammanfattning : Problemdiskussion: Uppsatsen behandlar frågan om hur en caféverksamhet med gamla anor kan utveckla sin marknadsföringsstrategi från traditionell produktfokuserad till ett fokus på kundupplevelser. Syfte: Cafébranschen i Växjö består idag av både stora cafékedjor som Espressohouse och mindre familjeägda caféer med tillhörande bageri och konditori. LÄS MER

  2. 2. Hållbara Hökarängen- social hållbarhet, invånarnas relation till sitt centrum samt identitets och meningsskapande.

    Kandidat-uppsats, Lunds universitet/Sociologiska institutionen

    Författare :Maja Elfström; [2017]
    Nyckelord :Social hållbarhet; centrumutveckling; identitets- och meningsskapande; Hållbara Hökarängen; socialt kapital; kulturellt kapital; konsumtion.; Social Sciences;

    Sammanfattning : Denna studie gjordes inom ramen för projektet "Hållbara Hökarängen", inom vilket Stockholms största hyresvärd, Stockholmshem strävar efter att skapa ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt hållbart Hökarängen. Syftet är att få reda på besökarnas subjektiva upplevelser av centrumet, hur dessa relaterar till centrumet, önskan till förändring samt att få reda på vad social hållbarhet innebär för dessa. LÄS MER

  3. 3. Det centrala innehållet i kursplanen för Konditori 1 : En undersökning om problematiken för lärare att följa kursplanen och tolka dess kunskapskrav

    Uppsats för yrkesexamina på grundnivå, Fakulteten för humaniora och samhällsvetenskap (from 2013)

    Författare :Magnus Gärdling; [2013]
    Nyckelord :kursplan; konditori; verktyg; centralt innehåll;

    Sammanfattning : As a teacher in baking and patisserie courses there can be difficulties in following the curriculum for Patisserie 1. If this leads to an education that is not the same for all the schools in the country, it creates a problem that has to be solved. LÄS MER

  4. 4. Bagarna i den nya och gamla gymnasieskolan; Vägen till akademiska studier

    Uppsats för yrkesexamina på grundnivå, Malmö högskola/Lärarutbildningen (LUT)

    Författare :Volkan Serengil; [2012]
    Nyckelord :Gy11; Gy2000; Bivariat analys; SWOT; RL-BAG; LP-BAG;

    Sammanfattning : Uppsatsen jämför (a) Restaurang- och livsmedelsprogrammet med inriktningen bageri och konditori (RL-BAG) och (b) Livsmedelsprogrammet mot bageri (LP-BAG) i relation till varandra och fortsatta akademiska studier. Det är motsvarande program från Gy11 respektive Gy2000. LÄS MER

  5. 5. Användning av social media bland små och medelstora företag : En studie av café- och konditoribranschen

    Kandidat-uppsats, Sektionen för ekonomi och teknik (SET); Sektionen för ekonomi och teknik (SET)

    Författare :Lara Domi; Carolina Wireskog; [2011]
    Nyckelord :marknadsföring; social media; små och medelstora företag; café; konditori;

    Sammanfattning : Titel: Användning av social media bland små och medelstora företag – En studie av café- och konditoribranschen Författare: Lara Domi och Carolina Wireskog Handledare: Timurs Umans Nivå: Kandidatuppsats, Marknadsföring (15 hp), VT 2011 Nyckelord: Social media, små och medelstora företag Problemformulering: Hur använder sig små och medelstora företag av sociala medier? Syfte: Syftet med den här uppsatsen är att beskriva hur små och medelstora företag i Sverige använder sig av sociala medier och vilka faktorer som påverkar deras roll i de sociala medierna. Vi avser även att finna sätt på hur företagen kan bli effektivare i sitt arbete med de sociala medierna. LÄS MER