Sökning: "örebro universitet vin"
Visar resultat 1 - 5 av 41 uppsatser innehållade orden örebro universitet vin.
1. Jämförelse mellan analoga respektive analytiska beskrivningar av viners aromprofiler : Analogier och metaforer som verktyg för att förstå vin
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER
2. Identification of Vanadium-Binding Ligands in White Wine
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Institutionen för naturvetenskap och teknikSammanfattning : Vanadin är en värdefull metall och kan lakas ur LD (Linz-Donawitz)-slagg med hjälp av vin. Ligander i vinet som lakar vanadin från LD-slagg studerades i denna rapport med mål att identifiera några av deras egenskaper såsom apparent molekylmassa och spektral information. LÄS MER
3. Ch�teauneuf-du-what? : En kvalitativ inneh�llsanalys av hur distinktionen ?god smak?�yttrar sig i svenska vinspalter
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER
4. Gårdsnära produktutveckling : Gårdsförsäljningens möjliga påverkan på produktutveckling hos svenska producenter av alkoholdryck
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER
5. Kritiska attityder vid val av vin - från gäster och personal
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER