Sökning: "5:24"
Visar resultat 1 - 5 av 17 uppsatser innehållade ordet 5:24.
1. Effekten av surdegsbröd på postprandiellt glukos och insulin jämfört med bröd hävt på jäst
Kandidat-uppsats, Göteborgs universitet/Institutionen för medicinSammanfattning : Syfte: Syftet med den här systematisk översiktsartikel är att undersöka det vetenskapliga underlaget för surdegsbröds effekt på postprandiellt glukos och insulin jämfört med bröd hävt på jäst. Metod: Litteratursökningen till översiktsartikeln genomfördes i databaserna PubMed och Scopus. LÄS MER
2. Facial recognition techniques comparison for in-field applications : Database setup and environmental influence of the access control
Uppsats för yrkesexamina på avancerad nivå, Uppsala universitet/Avdelningen för visuell information och interaktionSammanfattning : A currently ongoing project at Stanley Security is to develop a facial recognition system as access control system to prevent theft of heavy vehicles for terrorist purposes. As of today, there are several providers of facial recognition techniques and the spectrum ranges from multi dollar licenses to easy access open source. LÄS MER
3. An extremal construction for (5,24)-multigraphs
Kandidat-uppsats, Umeå universitet/Institutionen för matematik och matematisk statistikSammanfattning : In the mid 1900s the area of extremal graph theory took its first propersteps with the proof of Turán’s theorem. In 1963 Pál Erdős asked for an extension of this fundamental result regarding (n, s, q)-graphs; graphs on n vertices in which any s-set of vertices spans at most q edges, and multiple edges are allowed; and raised the question of determining ex(n, s, q), the maximum number of edges spanning such a graph. LÄS MER
4. Avbrott i kritiska flöden – Invånares tolerans- och acceptansnivåer
Master-uppsats, Lunds universitet/Riskhantering (CI)Sammanfattning : Critical infrastructures and the services they provide society with, also called critical flows, are vital for the functioning of modern society. There is a need to investigate acceptable duration of disruptions in different critical flows, how the criticality due to disruption changes over time and how citizens want flows to be prioritized. LÄS MER
5. Functionality of oat based food ingredients
Master-uppsats, Lunds universitet/Livsmedelsteknik och nutrition (master)Sammanfattning : This master thesis work was performed in collaboration with the agricultural cooperative Lantmännen. With the ambition to take a world leading role in the development of unique products based on oats, Lantmännen has developed two oat based powders; one protein powder, PrOatein™, and one β-glucan powder, PromOat®. LÄS MER