Sökning: "Acceptanstest"
Visar resultat 1 - 5 av 15 uppsatser innehållade ordet Acceptanstest.
1. Utveckling och utvärdering av ett adminverktyg i e-handelsplattformen Litium
Kandidat-uppsats, Karlstads universitet/Handelshögskolan (from 2013)Sammanfattning : I takt med att användandet av e-handelsplattformar växer tillkommer även högre krav på att underhållsjobb, till exempel generera filer och rensa loggar, förvaltas effektivt. Motillo, ett karlstadbaserat konsultföretag inriktade på e-handel och digitala affärer, använder e- handelsplattformen Litium. LÄS MER
2. Konsumenters acceptans av ett matbröd berikat med betaglukaner : En kvantitativ studie
Kandidat-uppsats, Uppsala universitet/Institutionen för kostvetenskapSammanfattning : Introduktion: Hjärt- och kärlsjukdomar är den vanligaste dödsorsaken i Sverige. En riskfaktor att drabbas är förhöjda kolesterolhalter i blodet. Kostfibrer kan sänka kolesterolhalten i blodet, men enligt en nationell matvaneundersökning från 2010-11 underskrider Sveriges befolkningen det dagliga rekommenderade intaget. LÄS MER
3. Suitability of different pulses in falafel making – a new application for Swedish foods
Master-uppsats, SLU/Department of Molecular SciencesSammanfattning : There is potential for growing several types of pulses in Sweden. An increased domestic pulse cultivation and consumption could have many positive effects, such as reduced climate impacts, furthering of local societies, improved soils and increased resilience in food production. LÄS MER
4. Mognadsgrad och förbättringsförslag av acceptanstester inom Trafikverkets verksamheter baserat på TMM
Kandidat-uppsats, Högskolan Dalarna/InformatikSammanfattning : I nuläget utförs acceptanstester på Trafikverket utan att veta testprocessens styrkor och svagheter. Denna fallstudie tar genom Test Maturity Model (TMM) fram en mognadsgrad för testprocessen inom acceptanstester. Mognadsgraden visar hur processen ligger till i nuläget och visar testprocessens svagheter och styrkor. LÄS MER
5. Konsumenternas preferenser för hamburgerbröd bakat på rågmjöl och surdeg : Produktutveckling i samarbete med industrin
Kandidat-uppsats, Uppsala universitet/Institutionen för kostvetenskapSammanfattning : Introduktion: Endast tre av tio får i sig tillräckligt med fibrer. Råg innehåller mest fibrer av sädesslagen och därför finns potential till utveckling av populära snabbmatsprodukter innehållandes råg. LÄS MER