Sökning: "Acceptanstest"
Visar resultat 6 - 10 av 15 uppsatser innehållade ordet Acceptanstest.
6. Robotic Process Automation : Analys och implementation
Kandidat-uppsats, Mittuniversitetet/Avdelningen för informationssystem och -teknologiSammanfattning : Employees today have necessary daily tasks that do not require human handling. The objective is to investigate two processes if they are suitable for automation as well as to create and evaluate a prototype. LÄS MER
7. Kvalitetssäkring och test av leveranser vid arbete enligt scrum : En fallstudie på företaget SSG
Kandidat-uppsats, Mittuniversitetet/Avdelningen för informations- och kommunikationssystemSammanfattning : Failed projects are often caused by not detected failures and therefore tests should be performed at some time during the project to avoid those failures. In the agile method Scrum the tests of IT services are executed by the supplier to secure the quality of the services. In theory, no tests are performed by the product owner. LÄS MER
8. Leveranssystem på Tieto
Kandidat-uppsats, Mittuniversitetet/Avdelningen för informations- och kommunikationssystemSammanfattning : Today many companies aims to have their systems automated. Tieto works in a delivery system that is not fully automated, and they wish for it to be improved. They wish to improve this delivery system, as it’s not automated. This work aims to analyze the delivery system to find possi- ble solutions. LÄS MER
9. Fermentater som ersättare för konserveringsmedel deklarerade med E-nummer : Konsumenters acceptans och preferens för livsmedel med fermentater.
Kandidat-uppsats, Uppsala universitet/Institutionen för kostvetenskapSammanfattning : Konsumenters skepsis för konserveringsmedel som är märkta med E-nummer på produkter har lett till en utveckling av nya konserveringsmetoder. En av de nya metoderna är konservering med fermentater, vilka är naturliga slutprodukter från fermentering av livsmedelsråvaror. LÄS MER
10. Development and studies on a gluten free, liquid suspension based on quinoa (Chenopodium quinoa)
Master-uppsats, SLU/Dept. of Food ScienceSammanfattning : The aim of this project was to develop and make studies on a liquid suspension based on quinoa (Chenopodium quinoa). Quinoa is an Andean pseudo-cereal from South America that is considered to be gluten free. A screening was set up to standardize the method for making a beverage. LÄS MER