Sökning: "Assar From"

Visar resultat 1 - 5 av 6 uppsatser innehållade orden Assar From.

  1. 1. Den levda tråkigheten : En fenomenologisk undersökning av hur tråkighet kommer till uttryck i lärarvardagen

    Master-uppsats, Södertörns högskola/Centrum för praktisk kunskap

    Författare :Jennie Plate Blomberg; [2021]
    Nyckelord :boredom; boredom studies; boredom-fatigue; practical knowledge; teacher; lived experience; phenomenology; Heidegger; tråkighet; tråkighetsstudier; tråkighetsutmattning; praktisk kunskap; lärare; levd erfarenhet; fenomenologi; Heidegger;

    Sammanfattning : Detta är ett essäistiskt försök att fånga den flyktiga tråkigheten. Med fenomenologin som grund undersöks lärarens levda erfarenhet av tråkighet och hur den kommer till uttryck i hennes yrkesvardag. LÄS MER

  2. 2. Baking volume of wheat flour : assessment of novel analyses and parameters in prediction

    Master-uppsats, SLU/Department of Molecular Sciences

    Författare :Assar Sundholm; [2021]
    Nyckelord :baking volume; wheat flour; Alveolab; SDmatic; SRC 2;

    Sammanfattning : In the milling industry baking volume is used as the gold standard for wheat flour quality. Determination of baking volume is a time-consuming and blunt method, demanding a quicker and more precise substitute. The aim of this thesis was to assess how different rheological and chemical parameters affect baking volume. LÄS MER

  3. 3. Kitting performed by a collaborative robot with an anthropomorphic tool

    Magister-uppsats, Högskolan i Skövde/Institutionen för ingenjörsvetenskap

    Författare :Marcus Gottschlich; [2020]
    Nyckelord :;

    Sammanfattning : In the fields of automated manufacturing, flexibility has been a long struggle for companies. This factor is profoundly dependable on the demands of the customer in the form of high-quality products, variations, and low-prices, which has a high impact on the manufacturing industry. LÄS MER

  4. 4. Mitigation of aokusami (beany flavour) in a novel faba bean yoghurt

    Kandidat-uppsats, SLU/Department of Molecular Sciences

    Författare :Assar Sundholm; [2019]
    Nyckelord :aokusami; beany flavour; faba bean; ; faba bean yoghurt; lipid-modifying enzymes; ; Vicia faba var. minor;

    Sammanfattning : Substituting dairy products for plant-based alternatives is a more sustainable choice. Plant-based alternatives are also a viable option for those who cannot or choose not to con-sume dairy-based products. Consumer trends point towards an increased consumption of plant-based alternatives over conventional dairy products. LÄS MER

  5. 5. Implementering av människa-robot samarbetscell i en labbmiljö : Implementation av människa-robot samarbete

    M1-uppsats, Högskolan i Skövde/Institutionen för ingenjörsvetenskap

    Författare :Marcus Wiemann; [2019]
    Nyckelord :Human Robot Collaboration; Människa Robot Samarbete;

    Sammanfattning : I ett tidigare genomfört examensarbete gjordes en förstudie på hur en människa-robot samarbetscell skulle fungera i en laboratoriemiljö. I Arvid Bobergs ”HRC Implementation in laboratory environment” skulle cellen tas fram på uppdrag av Eurofins för att arbeta med kemikalie- och mikrobiologiska analyser inom jordbruk, mat och miljö. LÄS MER