Avancerad sökning
Hittade 3 uppsatser som matchar ovanstående sökkriterier.
1. Förpackningar till frukt ochgrönsaker i relation till matsvinn : En studie om förpackningar till frukt och grönsaker kan motiveras ur klimatsynpunkt
Kandidat-uppsats, Karlstads universitet/Fakulteten för hälsa, natur- och teknikvetenskap (from 2013)Sammanfattning : En tredjedel av den globala producerade maten gick förlorad 2019 samtidigt som 690 miljoner människor gick hungriga. Maten som inte konsumeras står för 8–10% av de globala växthusgaserna. LÄS MER
2. The bittersweet taste of Mexico’s Green Gold – A cross-country study on the development and the awareness of sustainable avocados
Master-uppsats, Uppsala universitet/Teologiska institutionenSammanfattning : The avocado production and trade impose economic, social and environmental challenges for producers, and concerns for consumers. This ‘sustainability challenge’ will be analysed from a social- psychological viewpoint. The case study follows a two-method based approach: a combination of qualitative and quantitative research. LÄS MER
3. Hot water drenching of 'Hass' avocados for rot control
L3-uppsats, SLU/HorticultureSammanfattning : The occurrence of postharvest rots is a major issue for the New Zealand avocado industry, and much research is being carried out to find ways to control them. Since the use of many chemical fungicides and insecticides is being prohibited, there is a constant need for alternative, more environmentally friendly, methods to reduce disorders in fruit. LÄS MER