Sökning: "Bake-off bröd"
Hittade 3 uppsatser innehållade orden Bake-off bröd.
1. Brödsvinn i livsmedelskedjan : En studie om matsvinn med fokus på butiksledet
Kandidat-uppsats, KTH/Hållbar utveckling, miljövetenskap och teknikSammanfattning : Detta är en rapport om svinn av bake-off bröd i butiksledet i Sverige och hur det kan begrän- sas. Vald metod består av två delar. Den första delen är en litteraturstudie om matsvinn. Den andra delen består av intervjuer med en chef på utvald livsmedelsbutik angående svinn av bröd. LÄS MER
2. Den sura glädjen
Kandidat-uppsats, Göteborgs universitet/Institutionen för kost- och idrottsvetenskapSammanfattning : Surdegsbrödet har förekommit i den mänskliga historien sedan 7000 år tillbaka. Populariteten har varierat men brödet har de senaste åren frekvent synts såväl i media som i bagerier. Brödindustrin har uppmärksammat trenden och resultatet av den dynamiska produktutvecklingen kan ses i livsmedelsbutikernas utbud. LÄS MER
3. Är allt butiksbakat bröd bake-off? : En studie om att ändra förutfattade meningar.
Magister-uppsats, Fakulteten för ekonomi, kommunikation och ITSammanfattning : Problemformuleringen i denna uppsats har framställts på uppdrag av ICA Maxi Karlstad. De upplever att deras kunder inte är medvetna om att ICA Maxi erbjuder ett bageri i sin butik, där sex bagare bakar allt bröd från grunden. LÄS MER