Sökning: "C3 växter"

Hittade 4 uppsatser innehållade orden C3 växter.

  1. 1. Improving silage digestibility with fibrolytic enzymes

    Master-uppsats, SLU/Dept. of Animal Nutrition and Management

    Författare :Thomas Eliasson; [2018]
    Nyckelord :ensilage; smältbarhet; fiber; växtfiber;

    Sammanfattning : In Sweden, the dairy cow is an important producer of both milk and meat. The production is highly dependent on forage as a source of nutrients for the cow. Ruminants are excellent converters of plant material that otherwise is highly indigestible for humans. LÄS MER

  2. 2. Analys av tolv organiska syror i aerosolprover från Söderåsen i södra Sverige med GC-MS

    Kandidat-uppsats, Lunds universitet/Kemiska institutionen

    Författare :Otto Larsson; [2012]
    Nyckelord :Analytisk kemi; Chemistry;

    Sammanfattning : Populärvetenskaplig sammanfattning: Aerosoler är små partiklar i luften. Partiklarna är uppbyggda av föreningar som kommer från till exempel bilavgaser eller vedeldning. Föreningarna kan också bildas på naturlig väg i växter och avges då främst sommartid. LÄS MER

  3. 3. Under which conditions is the C4metabolic pathway favored? : When does the C4 metabolic pathway become less costlythan the C3 metabolic pathway?

    Kandidat-uppsats, Institutionen för ekologi, miljö och geovetenskap

    Författare :Kim Lindgren; [2011]
    Nyckelord :photosynthesis angiosperms c4 c3 evolution ecology; fotosyntes blommande växter c4 c3 evolution ekologi;

    Sammanfattning : C4 photosynthesis is an advanced complement to the more ancestral and more commonpathway refereed to as C3. C4 metabolism has evolved in several taxa, and it is theorized thatit worked as an adaptation to the low CO 2 levels characteristic of late geological time. LÄS MER

  4. 4. Klimatförändringar och dess effekter på ogräsfloran i Sverige

    L3-uppsats, SLU/Dept. of Crop Production Ecology

    Författare :Jenny Henriksson; [2009]
    Nyckelord :ogräs; klimatförändringar; C3 växter; C4 växter;

    Sammanfattning : Land management for food production is a fundamental human activity and one of the greatest challenges of the 21st century will be to increase the global food to accommodate a world growing to 10 billion or more people, while undergoing climate change. The increasing temperature and the current and projected increase in concentrations of CO2 lead to concern over possible impacts on agricultural pests. LÄS MER