Sökning: "Camilla Bratt"

Hittade 3 uppsatser innehållade orden Camilla Bratt.

  1. 1. På väg mot en idé om undervisning En aktionsforskningsstudie om översättningsprocesser i förskolan

    Master-uppsats, Göteborgs universitet/Institutionen för pedagogik och specialpedagogik

    Författare :Camilla Bratt; [2020-03-09]
    Nyckelord :spontan undervisning; förskola; planerad undervisning; didaktik; aktionsforskning; translationsteori; översättningsteori;

    Sammanfattning : Syftet är att undersöka hur pedagoger utvecklar förståelse för undervisningsbegreppet i kollegiala samtal. Studien utgår från ett utvecklingsarbete där pedagoger i lärgrupper samtalar kring vad undervisning kan och bör vara i förskolan, dels utifrån styrdokument och forskning dels utifrån egen praktik. LÄS MER

  2. 2. Surviving the Digital Transformation : The Case of an Incumbent Insurer

    Master-uppsats, KTH/Skolan för industriell teknik och management (ITM)

    Författare :Camilla Bratt Forss; Emma Jansson; [2020]
    Nyckelord :Dynamic Capabilities; Digital Transformation; Insurance; Incumbent Firms; Artificial Intelligence; Chatbot; RPA; Dynamiska Förmågor; Digital Transformation; Försäkring; Etablerade bolag; Artificiell Intelligens; Chatbot; RPA;

    Sammanfattning : The digital transformation, providing disruptive digital technologies, changed customer needs, and new digital entrants, is starting to affect the insurance industry. Although, the insurers are struggling to become digital and excel on technologies such as Artificial Intelligence. LÄS MER

  3. 3. Matbutikers hantering av mjölk och mjölksubstitut; spill och försäljningsstrategi

    Kandidat-uppsats, KTH/Hållbar utveckling, miljövetenskap och teknik

    Författare :Camilla Bratt Forss; Karolina Strömberg; [2018]
    Nyckelord :waste; wastage; management; supermarket; soy milk; almond milk; milk; milk substitutes; ICA; COOP; spill; matbutiker; hantering; coop; ICA; alpro; arla; mjölksubstitut; mandelmjölk; mjölk; sojamjölk;

    Sammanfattning : I dagsläget överproduceras och överkonsumeras mat, samtidigt slängs 30% av all mat som produceras i världen. Matproduktionen står för en stor del av världens miljöbelastning; främst genom animaliska produkter såsom kött och mejeriprodukter, och därför har ämnet blivit mycket omtalat. LÄS MER