Sökning: "Ensiling"
Visar resultat 21 - 25 av 32 uppsatser innehållade ordet Ensiling.
21. Ärtrev som substrat för biogasproduktion : En litteraturstudie och rötning i labbskala
Kandidat-uppsats, Sektionen för ekonomi och teknik (SET)Sammanfattning : Until 2020, 49% of Sweden's use of energy must derive from renewable sources. Greenhouse gases must as well decline with 40% compared to 1990 as a part of Sweden's 16 environmental objectives. Biogas is part of the effort to achieve these objectives, but as the demand for biogas increases, more substrates are needed to meet the demand. LÄS MER
22. The effect of silage quality on gross energy losses
Master-uppsats, SLU/Dept. of Animal Nutrition and ManagementSammanfattning : Silage is a feed for ruminants resulting in the preservation of fresh forage crops by acidification, which is achieved under anaerobic environment. The process of ensiling is mainly depends upon the chemical and microbial composition of forage. LÄS MER
23. Effekt av skördetidpunkt och tillsatsmedel påkvalitet och lagringsstabilitet hos majsensilagelagrat under olika tidsperioder
Uppsats för yrkesexamina på avancerad nivå, SLU/Dept. of Animal Environment and HealthSammanfattning : SammanfattningMajsensilage blir allt vanligare i svenska foderstater och då är det viktigt att ha ett branäringsinnehåll och en god hygienisk kvalitet. Det kan uppnås genom att skörda vid rätttidpunkt samt att motverka värmegång i ensilaget efter öppning av silon med hjälp avtillsatsmedel vid skörd. LÄS MER
24. Magnesium chloride in dry cow silage to prevent hypocalcaemia
Master-uppsats, SLU/Dept. of Animal Nutrition and ManagementSammanfattning : Milk fever, or parturient paresis, is the second most common disease in Swedish dairy cows. The disorder is associated with the onset of lactation when some cows are unable to meet the metabolic demands of calcium to support milk production and therefore develop a state of hypocalcaemia. LÄS MER
25. Kan mjölkkors utnyttjande av vallprotein bli bättre? : utfodringsstrategier och konserveringsmetoder
L3-uppsats, SLU/Dept. of Animal Nutrition and ManagementSammanfattning : The purpose with this literature study was to investigate the possibilities for improvement of forage protein in dairy cows with focus on feeding strategies and conservation of forage protein. The utilization of forage protein in dairy cows is often not that efficient as it could be. LÄS MER