Sökning: "Fine Dining"
Visar resultat 1 - 5 av 16 uppsatser innehållade orden Fine Dining.
1. Vad styr rekrytering i restaurangbranschen? : En kvalitativ undersökning om hur rekryteringsstrategier används inom fine- dining segmentet
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER
2. Digitalising the Restaurant Visit: An Experimental Study of How QR Codes and Waiting Staff in the Ordering Process Affect Customer Satisfaction
C-uppsats, Handelshögskolan i Stockholm/Institutionen för marknadsföring och strategiSammanfattning : Digitalisation is becoming more prevalent in our society today, and customer preferences are changing with it. This thesis investigates the digitalisation of the restaurant business through taking a closer look at the impact replacement of waiting staff with digital QR codes has on customer satisfaction. LÄS MER
3. From Plate to Palate: Elevating Customer Experience Management and Satisfaction : A case study of Swedish fine dining restaurants
Kandidat-uppsats, Linnéuniversitetet/Institutionen för marknadsföring och turismvetenskap (MTS)Sammanfattning : Customer experience is a broad topic that can cover several different branches,fields and industries. Various researchers have done significant work into thetopic, yet it still has gaps of fragmentation and an overall understanding on howto manage it. LÄS MER
4. Ledarskapet på restauranger med stjärna i Guide Michelin. En kvalitativ studie om ledarens roll i framgångsrika restauranger.
Kandidat-uppsats, Göteborgs universitet/Institutionen för kost- och idrottsvetenskapSammanfattning : Restaurangbranschen är en tävlingsinriktad bransch som leds av vinnarskallar med stor passion för yrket med framgång i fokus. Det gäller att vara snabbtänkt då hastiga beslut som kan vara avgörande inte är ovanligt. En framgångsrik restaurang i denna uppsats anses som den som belönats av Guide Michelin med minst en stjärna. LÄS MER
5. Ett uppskattat ledarskap inom restaurangbranschen : Önskvärda egenskaper hos en ledare
Kandidat-uppsats, Högskolan i Gävle/Avdelningen för arbetshälsovetenskap och psykologiSammanfattning : The purpose of the study was to investigate what employees in fine-dining restaurants perceive to be desirable characteristics of a leader based on transformative, transactional, and authoritarian leadership. The study was qualitative and used a deductive thematic analysis with eight semi-structured interviews. LÄS MER