Sökning: "Food Inventory System"
Visar resultat 1 - 5 av 19 uppsatser innehållade orden Food Inventory System.
1. KEY PERFORMANCE INDICATORS TO INCREASE LOGISTICS PERFORMANCE IN THE DAIRY INDUSTRY : A CASE STUDY IN THE DAIRY INDUSTRY
Master-uppsats, KTH/Skolan för industriell teknik och management (ITM)Sammanfattning : The dairy industry is a complex system that involves many stakeholders and processes, from production to distribution. To measure and improve the performance of this system, a comprehensive and reliable Performance Measurement System (PMS) is needed. A PMS is a tool that helps to evaluate the efficiency and effectiveness of supply chain operations. LÄS MER
2. Sustainable bread supply chains in Sweden : examining scenarios for reducing or lowering the impact of surplus bread
Master-uppsats, SLU/Department of Molecular SciencesSammanfattning : Food waste has significant environmental, social, and economic implications, demanding actions toward a sustainable food system. In Sweden's bread supply chain, approximately 14% of produced bread is wasted, with 9% attributed to unsold bread in stores. LÄS MER
3. Påverkas anknytningsbeteende hos hund av ägarens personlighet och/eller vuxna anknytningsstil?
Master-uppsats, SLU/Dept. of Clinical SciencesSammanfattning : Hunden kan skapa ett band med sin djurägare som är lika unikt som viktigt. Genom evolutionära anpassningar och selektiv avel och har flera förändringar skett som förändrat hundens morfologi, anknytningssystem och belöningssystem. Ett resultat av detta är bland annat hundens förmåga att forma anknytningsband till sin djurägare. LÄS MER
4. Framework for measuring the effectiveness & efficiency of supply chain resilience strategies for supply chain disruptions caused by the Covid-19 pandemic in the purchasing process of food supply chains : A multiple interview study of food retailers
Master-uppsats, Linnéuniversitetet/Institutionen för ekonomistyrning och logistik (ELO)Sammanfattning : Background & aims: Prior research has, due to the ongoing Covid-19 pandemic and the resulting supply chain (SC) disruptions, increased the level of investigations in the field of SC resilience strategies. Even though many studies have been conducted within the field, little is known about the effectiveness and efficiency of those strategies. LÄS MER
5. Optimering av beställningsrutiner och lagernivåer av färska råvaror hos en liten restaurang
Kandidat-uppsats, KTH/Matematisk statistikSammanfattning : Arbetet syftade till att finna en passande modell för Moraberg AB:s beställningsrutiner för två färskvaror av anledning att optimera lagernivåer och minska matsvinn. Då efterfrågan hos Moraberg AB var okänd togs en modell fram för att prediktera och undersöka ifall det fanns ett linjärt samband mellan ett par parametrar och efterfrågan. LÄS MER