Sökning: "Food service management"

Visar resultat 16 - 20 av 93 uppsatser innehållade orden Food service management.

  1. 16. Expressing ecosystem model output and Swedish forestry goals with composite indictors

    Master-uppsats, Lunds universitet/Institutionen för naturgeografi och ekosystemvetenskap

    Författare :Nicolas Tarasewicz; [2021]
    Nyckelord :Physical Geography; Ecosystem Analysis; forest management; multifunctionality; LPJ-GUESS; ecosystem services; composite indicator; climate change; biodiversity; SDGs; Sweden; Earth and Environmental Sciences;

    Sammanfattning : Forest ecosystems provide a wide range of services necessary for maintaining environmental health and human well-being. Ecosystem models help inform how various management strategies respond in different regions to changing climate conditions. LÄS MER

  2. 17. Landningsplattformar för drönare och matleveranser

    Magister-uppsats, KTH/Skolan för industriell teknik och management (ITM)

    Författare :Linus Åberg; [2021]
    Nyckelord :;

    Sammanfattning : Under sommaren 2021 planerar startupen Aerit AB att leverera sin första kommersiella expressleverans med drönare. För det kommer de att behöva plattformar som både ska stå i deras depå när drönaren ska landa och flyga iväg, samt hos restauranger som vägledning för drönaren när maten ska hämtas upp. LÄS MER

  3. 18. Nyckelparametrar för en levande landsbygd

    Kandidat-uppsats, SLU/Dept. of Landscape Architecture, Planning and Management (from 130101)

    Författare :Hanna-Louise Aasen; [2020]
    Nyckelord :landsbygd; landsbygdsutveckling; urbanisering; ruralisering; avfolkning; resiliens; klimatförändringar; jordbruk;

    Sammanfattning : Denna uppsats behandlar frågan om levande landsbygd, där människor bor och trivs i hela landet, samt vilka förutsättningar gjort att så idag inte är fallet i Sverige. Upptäckten av fossila energislag har förändrat den mänskliga civilisationen på många sätt, inte minst genom förändrade produktionssätt inom framställningen av livsmedel och skogsråvara samt fabriksproduktionen av varor. LÄS MER

  4. 19. Exploring Voice-Controlled System : Services and Consumer Preferences towards future usage within the Food Industry

    Kandidat-uppsats, Jönköping University/IHH, Företagsekonomi

    Författare :Parflo Jennifer; Georgi Sofroniev; [2020]
    Nyckelord :;

    Sammanfattning : As voice assistants and voice-controlled devices continue to gain traction, companies worldwide are exploring the potentials that voice-controlled systems can offer - an ability to connect with users, drive customer attraction, gain market share, and build valuable relationships with market segments. Voice systems shift the interactions from human-based interaction or manually input to a process bound to electronic devices and channels. LÄS MER

  5. 20. “Beyond Goods and Services": an application of the Experience Economy and Strategic Management in the Restaurant Industry : A qualitative study of restaurant professionals

    Magister-uppsats, Umeå universitet/Företagsekonomi

    Författare :Estelle Larrouquet; Alexia Groga-Bada; [2020]
    Nyckelord :;

    Sammanfattning : “In a world saturated with largely undifferentiated goods and services, the greatest opportunity for value creation resides in staging experiences” (Pine & Gilmore, 2011, p. ix). This observation is more than ever actual. Nowadays, organizations must face intense competition and struggle to differentiate themselves. LÄS MER