Sökning: "Julia Kullberg"
Hittade 2 uppsatser innehållade orden Julia Kullberg.
1. Mildly nutritious or mild and nutritious : a study on the effect of low phenolic content in wheat and rye kernels and its sensory effect on whole grain breads
Master-uppsats, SLU/Department of Molecular SciencesSammanfattning : Recent studies on the dietary habits of the Swedish population show that only 30% reaches the recommended levels of dietary fibres. As a high fiber intake is associated with health benefits and a decrease in the risk of developing lifestyle disease, there may be a need for new types of fibre and wholegrain products. LÄS MER
2. Vassle: sammansättning, process och användningsområden : en jämförelse av söt, salt, och sur vassle
Kandidat-uppsats, SLU/Department of Molecular SciencesSammanfattning : Vassle är mjölkindustrins största biprodukt och stora mängder genereras årligen. Nyttjandet av vassle förlorades till stora delar i och med den industriella osttillverkningens uppkomst men dagens industri har åter börjat ta vara på denna näringsrika råvara med hjälp av ny forskning, nya metoder och teknologi. LÄS MER