Sökning: "Katarina Quick"

Hittade 3 uppsatser innehållade orden Katarina Quick.

  1. 1. Adding value to gain competitive advantages : agricultural and horticultural firms’ corporate strategies to create wealth

    Magister-uppsats, SLU/Dept. of Economics

    Författare :Katarina Persson; [2015]
    Nyckelord :corporate strategies; entrepreneurial mindset; small scaled farming; Strategic Entrepreneurship; value-adding;

    Sammanfattning : The interest in locally produced food is high among Swedish consumers. Yet so, many farmers struggle to be profitable and competitive. The food market has many different competitors, and therefore competition is fierce. LÄS MER

  2. 2. ”de 20 sista metrarna” - vilka faktorer leder fram till att slut i hyllan uppstår i butik?

    Magister-uppsats, Lunds universitet/Institutionen för tjänstevetenskap

    Författare :Katarina Sjöström; Jakob Redlund; [2010]
    Nyckelord :slut i hyllan out of stock; efficient consumer response; lean production; värdekedja; supply chain management; quick response technologies; planogram; egna varumärken; dagligvaruhandel; detaljhandel; retail; Social Sciences;

    Sammanfattning : Titel/Beskrivning: ”de 20 sista metrarna” - vilka faktorer leder fram till att slut i hyllan uppstår i butik? ”… en kvalitativ studie om samverkan, relationer och förutsättningar hos och mellan ledande kedjor samt leverantörer inom dagligvarubranschen…” Syfte: Syftet med denna studie är att identifiera orsaker som ger upphov i slut i hyllan och vilka konsekvenser problemet leder fram till för slutkonsumenten, leverantör och kedja. Forskningsfråga: Varför uppstår slut i hyllan i butik? Metod: Vi har utfört en kvalitativ studie med det som bäst kan liknas en induktiv ansats. LÄS MER

  3. 3. Improved analytical capacity for determination of forage quality, utilising the gas production technique

    L3-uppsats, SLU/Dept. of Agricultural Research for Northern Sweden

    Författare :Katarina Niva; [2008]
    Nyckelord :in vitro; in vivo; in sacco; gas production; gas production technique; incubation time; silage intake;

    Sammanfattning : Voluntary intake and digestibility of forages are characteristics that affect the animal's performance (Mertens, 1994). Today there are several techniques that can be used for studying forage quality and from where the results can be correlated to feed intake and animal performance. LÄS MER