Sökning: "Linnea Henriksson"
Visar resultat 1 - 5 av 26 uppsatser innehållade orden Linnea Henriksson.
1. Hospitalitybranschen? Nej tack! - Nyanser av Generation Z och deras värderingar i arbetslivet
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER
2. Åtta lantbrukares syn på mervärdet av Sveriges antibiotikastrategi : en kvalitativ studie om mjölk- och grisproducenters uppfattning om mervärde, ekonomi och framtid kring Sveriges antibiotikastrategi
Kandidat-uppsats, SLU/Dept. of People and SocietySammanfattning : Sverige skrev historia genom att vara det första landet i världen med att sätta stopp för antibiotika i tillväxtfrämjande syfte. Först 20 år senare genomförde EU samma regelverk i resterande länder i EU. LÄS MER
3. Känslostorm under en ny livssituation : En kvalitativ innehållsanalys av patografier om hjärtstoppsöverlevare.
Uppsats för yrkesexamina på grundnivå, Blekinge Tekniska HögskolaSammanfattning : Bakgrund: Studier visar att personer som drabbas av hjärtstopp utanför sjukhus har en större benägenhet att uppleva psykiska och kognitiva problem, däremot saknas kunskap om patientens erfarenheter efter att ha överlevt hjärtstopp på sjukhus (Bremer et al., 2019). LÄS MER
4. Förskollärares arbete med barnlitteratur : Faktorer av betydelse för hur förskollärare uppfattar sitt arbetemed barnlitteratur i verksamheten
Uppsats för yrkesexamina på grundnivå, Mittuniversitetet/Institutionen för utbildningsvetenskapSammanfattning : Denna studie har sin utgångspunkt i förskollärares intresse för barnlitteratur och hur det kan kopplas till hur de arbetar med barnlitteratur i sin verksamhet. I studien deltog totalt 98 förskollärare från större delen av Sverige, vi intervjuade fyra förskollärare och resterande svarade på en online-enkät, vilket gör att det bli både en kvalitativ och en kvantitativ studie. LÄS MER
5. MATENS URSPRUNG, EN KONSUMTIONSFAKTOR? : En kvantitativ enkätstudie
Kandidat-uppsats, Umeå universitet/Institutionen för kost- och måltidsvetenskapSammanfattning : Bakgrund Av maten vi äter importeras 45 % från andra länder. Matproduktionen står idag fören betydande andel av klimatpåverkan, och en stor del av de livsmedel som konsumeras iSverige har orsakat sin klimatpåverkan utanför landets gränser. LÄS MER