Sökning: "Louise Juhlin"
Hittade 4 uppsatser innehållade orden Louise Juhlin.
1. Varför Köper Du Just Mig? : En kvalitativ studie om vad som påverkar individers köpbeslut gällande bryggkaffe
Kandidat-uppsats, Mälardalens högskola/Akademin för ekonomi, samhälle och teknikSammanfattning : Sammanfattning Datum: 08/06/2020 Nivå: Kandidatuppsats i företagsekonomi, 15hp Institution: Akademin för Ekonomi, Samhälle och Teknik, EST, Mälardalens Högskola Författare: Batistier, Louise Juhlin, Julia Moberger, Emma 95/03/15 94/06/16 94/09/27 Titel: Varför köper du just mig? Handledare: Aswo Safari Nyckelord: Kaffekonsumtion, Köpprocess, Behov, Köpbeslut, Kultur, Motivation, Attityd, Vana Frågeställningar: Vad påverkar konsumentens köpbeslut gällande bryggkaffe? Hur påverkar kultur och attityd individens köpprocess? Syfte: Syftet med denna uppsats är att undersöka vad som påverkar och avgör vilket bryggkaffe en konsument väljer. Resultatet av undersökningen kan därmed bidra med kunskap kring vilka nutida- samt bakomliggande faktorer som påverkar konsumentens val av bryggkaffe. LÄS MER
2. Cleaning and stimulation of teats in an Automated Milking Rotary
Magister-uppsats, SLU/Dept. of Animal Nutrition and ManagementSammanfattning : Abstract In automatic milking systems (AMS) teat cleaning and stimulation of milk let-down are performed automatically in a standardized process before milking. The settings for teat cleaning must meet the requirements for hygienic quality of the milk delivered to the dairy plants. LÄS MER
3. Vad hade ICA-Stig gjort? : En studie om matbutikers konkurrenskraft i mindre samhällen
Kandidat-uppsats, Linnéuniversitetet/Institutionen för marknadsföring (MF)Sammanfattning : Studien visar att det finns ett flertal olika faktorer som ligger till grund för kundens butiksval samtidigt som det finns ett flertal attribut som påverkar en butiks konkurrenskraft. För att förstå hur en butik kan vara konkurrenskraftig innefattar därför att förstå vad en kund förväntar och värderar i en butik. LÄS MER
4. Traditional milk production in cattle in a semi-arid area in Kenya
Kandidat-uppsats, SLU/Dept. of Animal Environment and HealthSammanfattning : Livestock of pastoralists provide meat, milk, blood, dung and are useful for transportation purposes. In semi-arid and arid areas with very low precipitation the herder must often walk far distances to feed the livestock. This affects the animals’ production, especially of milk. LÄS MER