Sökning: "Martina Näsholm"

Hittade 2 uppsatser innehållade orden Martina Näsholm.

  1. 1. Optimising processing and sensory characteristics of Bean Blue : a blue mould tofu

    Master-uppsats, SLU/Department of Molecular Sciences

    Författare :Martina Näsholm; [2018]
    Nyckelord :soya bean; tofu; cheese; sensory properties;

    Sammanfattning : The increase in the global population leads to increased demand for food and espe-cially protein sources. Legumes have potential to support the increased worldwide demand for protein. Faba bean is a legume with high protein content which can be grown in Sweden. LÄS MER

  2. 2. Ekologisk och konventionell mjölk : är det någon skillnad?

    Kandidat-uppsats, SLU/Dept. of Food Science

    Författare :Martina Näsholm; [2015]
    Nyckelord :ekologiska livsmedel; ekologisk mjölk; konventionell mjölk; mjölkens sammansättning;

    Sammanfattning : Ekologiska livsmedel blir allt mer populära och försäljningen och efterfrågan har ökat de senaste åren. Matens kvalitet och näringsinnehåll och hur den produceras blir allt viktigare för konsumenten, och debatten kring ekologiska produkter är ständigt pågående. LÄS MER