Sökning: "Menyplanering"
Visar resultat 1 - 5 av 8 uppsatser innehållade ordet Menyplanering.
1. Hur menyplaneringen utformas på lunchrestauranger - en kvalitativ intervjustudie
Kandidat-uppsats, Umeå universitet/Institutionen för kost- och måltidsvetenskapSammanfattning : Bakgrund Livsmedelsverket ger rekommendationer för hur allmänheten bör äta för att förebygga folksjukdomar och ha ett hälsosamt liv. Att äta lunch ute har ökat genom åren och människor har blivit mer medvetna om att då göra hälsosamma val, trots att utbudet av detta kan variera. LÄS MER
2. Det som inte ätas bör mätas
Kandidat-uppsats, Lunds universitet/Institutionen för informatikSammanfattning : Onödigt matsvinn uppstår genom hela livsmedelskedjan. Offentliga storkök har möjlighet att göra stor skillnad för att minska matsvinn då de genererar stora mängder mat inom skola, förskola och äldreomsorg. LÄS MER
3. Vad står egentligen på menyn idag? : Problematiken med menyplanering inom äldrevården och implementering av vegetarisk kost
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER
4. Glass i dessert : Menyplanering, tillverkning och presentation på restaurang
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER
5. Menyers utformning : viktiga faktorer och nödvändiga kunskaper
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER