Sökning: "MilkoScan FT120"

Hittade 1 uppsats innehållade orden MilkoScan FT120.

  1. 1. Torklagringstemperatur för gryn- och rundpipig ost : Att finna en gemensam torklagringstemperatur för gryn- och rundpipig ost 

    Kandidat-uppsats, Linnéuniversitetet/Institutionen för kemi och biomedicin (KOB)

    Författare :Zandra Dahlqvist; [2016]
    Nyckelord :Ost; viktförlust; Präst 31 %; Präst 17 %; Herrgård 28 %; Grevé 28 %; Grevé 17 %; MilkoScan FT120; torklagringstemperatur;

    Sammanfattning : Cheese making is an old method that originally has been used as a means to preserve milk. More than hundred types of cheeses are produced around the world, varying in bacterial cultures, pressing and ripening conditions. Grevé-, Herrgård- and Prästcheese are all examples of Swedish semi-hard cheeses. LÄS MER