Sökning: "Restaurang Borg"
Hittade 3 uppsatser innehållade orden Restaurang Borg.
1. Livsmedelsbutikers val av svamp : Områdeschefens val mellan importerad och lokal svamp utifrån hållbarhetsperspektiv
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER
2. Glutamat i mat - Ta det med en nypa salt
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER
3. Måltidsrast eller måltidsuppehåll på restaurang
Kandidat-uppsats, Göteborgs universitet/Institutionen för kost- och idrottsvetenskapSammanfattning : Måltider på arbetsplatsen är en viktig aspekt för arbetares arbetsmiljö och trivsel på arbets-platsen. Inom restaurangbranschen tillämpas två olika typer av måltidspaus i form av måltids-rast och måltidsuppehåll, som i sin tur har olika för- och nackdelar. LÄS MER
Resultatsidor:
1