Sökning: "Restaurang Carlsson"

Visar resultat 1 - 5 av 6 uppsatser innehållade orden Restaurang Carlsson.

  1. 1. Boka nu : Hur lockas gästen att boka en övernattning via hotellets hemsida?

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Josefine Alpstig; Henning Carlsson; [2017]
    Nyckelord :call-to-action; webbsida; färg; hotell; psykologi; organisation; A B-test;

    Sammanfattning : .... LÄS MER

  2. 2. Chokladsorbet : En sensorisk studie om smak och textur för olika chokladsorter i sorbet

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Emma Sarkola; Linnea Carlsson; [2015]
    Nyckelord :Chocolate sorbet; QDA; agar; pectine; texture; flavour; frozen desserts;

    Sammanfattning : .... LÄS MER

  3. 3. Menyn, ett ledande verktyg? : Hur en restaurang kan påverka sin försäljning genom menyns färgval och produktplacering

    M1-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Viktor Carlsson; Marie Hagström; Nicolina Karlsson; [2013]
    Nyckelord :colour; consumers; layout; menu; restaurant;

    Sammanfattning : För att påverka försäljning av mat och dryck använder restaurangen menyn som försäljningsverktyg. I uppsatsen diskuterades möjligheterna till ökad försäljning av mat och dryck genom att påverka gästens val med hjälp av placering samt färgval i en restaurangmeny. LÄS MER

  4. 4. Kvartersintegrering

    Kandidat-uppsats, Högskolan i Jönköping/JTH, Byggnadsteknik

    Författare :Robin Carlsson; Sebastian Eriksson; [2012]
    Nyckelord :Differentierat boende; Svensk bostadshistoria; Kvartesplanering; Stadsbyggnad; Samhällsplanering; Lägenhetsvariation; Bostadspolitik; Ålderskillnader och livsstil;

    Sammanfattning : Through the different stages of life people have different requirements for their homes. The requirements changes depending on people’s life situation, lifestyleand age. Depending on where people are in life they live in different place, often in areas with other people who are in the same stage of life. LÄS MER

  5. 5. Marknadsföring i salladsdisken : Hur sensoriska beskrivningar påverkar konsumenters val av småbladssallat

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan - Grythytte akademi

    Författare :Jenny Sjörling; Malin Carlsson; [2010]
    Nyckelord :;

    Sammanfattning : Inledning: I dagens matbutiker är utbudet av produkter stort, vilket kan göra det svårare för konsumenter att veta vad de skall köpa. Vid val av småbladssallat, kan det vara svårt att veta vad som skiljer de olika sorterna åt och vad de bäst kan användas till. LÄS MER