Sökning: "Restaurang Grön"

Visar resultat 1 - 5 av 8 uppsatser innehållade orden Restaurang Grön.

  1. 1. Rekommendationers påverkan på konsumentbeteende : En kvantitativ studie av jämförelse mellan expert- och hållbarhetsrekommendationer inom livsmedelsbranschen

    Magister-uppsats, Karlstads universitet/Handelshögskolan (from 2013)

    Författare :Oscar Karlsson; Ludwig Ziegler; [2023]
    Nyckelord :Recommendations; Consumer Behavior; Decision-making Process; Congruence; Green Marketing; Authority; Rekommendationer; Konsumentbeteende; Beslutsprocess; Kongruens; Grön marknadsföring; Auktoritet;

    Sammanfattning : Previous research indicates that recommendations generally have a positive impact on consumer consumption, however, studies have primarily focused on industries such as film, dining and wine. This study examines the effects of various types of recommendations on consumer behavior within the food industry, where purchases tend to be routine and characterized by automated decision-making processes. LÄS MER

  2. 2. PROVIANTEN - EN INKUBATOR FÖR DET GODA

    Kandidat-uppsats, KTH/Arkitektur

    Författare :Jane Wennerlund Olsson; [2022]
    Nyckelord :Torshälla; Incubator; Food; Roof; Courtyard;

    Sammanfattning : A former industry town where the one big industry has left town. Spacial segregation and a lack of social and ecological resilience. No common ground (both litterarly and figuratively). Prognosis: double the inhabitants by 2100, to 20. LÄS MER

  3. 3. Piren i Farstanäs

    Kandidat-uppsats, KTH/Arkitektur

    Författare :Elis Butler; [2021]
    Nyckelord :Hotel; pier; public beach;

    Sammanfattning : Farstanäs Camping arrenderar en tomt i Södertälje, nordost om Järna, en anlagd strand med breda gräsmattor som skär in i mitten av ett naturreservat. Till och med sommaren 2021 har ägaren tillsammans med kommunen kommit till beslutet att campingen kvarstår, därefter är det osäkert och när jag kontaktar utvecklingssamordnaren för vidare information kommer svaret att det inte är bestämt. LÄS MER

  4. 4. Är grönt skönt? : Grön marknadsföring inom restaurangbranschen

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Annika Nilsson; Jessica Nykvist; [2020]
    Nyckelord :ekologisk hållbarhet; marknadsföring; grön marknadsföring; kundsegment; gröntvätt.;

    Sammanfattning : .... LÄS MER

  5. 5. “Grön” Pannacotta : – Sensorisk profilering med vegetariska stabiliseringsmedel

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Nikko Toledo; Caroline Gergi; [2018]
    Nyckelord :Locust bean gum; agar; pectin; carrageenan; hydrocolloid.;

    Sammanfattning : .... LÄS MER