Sökning: "Restaurang Lund"

Hittade 5 uppsatser innehållade orden Restaurang Lund.

  1. 1. Mechanisms to enable operational efficiencies in a virtual context

    Kandidat-uppsats, Lunds universitet/Företagsekonomiska institutionen

    Författare :Anton Palmén; Morgan Bryer; Nathan Nilsson; [2023]
    Nyckelord :Virtual kitchens; Operational efficiency; Business model canvas; Virtuality; Business and Economics;

    Sammanfattning : Title: Mechanisms to enable operational efficiencies in a virtual context Seminar date: 1st of June 2023 Course: FEKH99, Bachelor Degree Project in Entrepreneurship and Innovation, 15 University Credit Points Authors: Morgan Bryer, Nathan Nilsson, Anton Palmen ´ Supervisor: Ziad El-Awad, Lund University Keywords: Virtual kitchens, Operational Mechanisms, Operational Efficiency, Business Model Canvas, Virtuality Research question: Research how the internal mechanisms of virtual restaurants enable high operational efficiency Purpose: On paper, virtual kitchens are more effective and profitable business ventures than traditional restaurants. The purpose of this thesis is to evaluate the internal mechanisms that enable operational efficiencies in virtual restaurants. LÄS MER

  2. 2. Utbyggnad av Gröna Lund : Ett förslag till utformning av Skeppsholmsviken 6

    Kandidat-uppsats, KTH/Byggteknik och design

    Författare :Anna Ekman; Soulin Molla Omar; [2019]
    Nyckelord :Amusement park; Architecture; Café; Culture; Dock; Gröna Lund; Park; Piling; Restaurant; Sustainability; Arkitektur; Brygga; Café; Gröna Lund; Hållbarhet; Kulturmiljö; Nöjesfält; Pålning; Restaurang; Tivoli;

    Sammanfattning : Syfte: Syftet med arbetet är att undersöka och gestalta utbyggnaden av Gröna Lund inom fastigheten Skeppsholmsviken 6 med hänsyn till funktion, upplevelse, kulturhistoriska värden, hållbarhet och allmänhetens intressen. Metod: Intervjuer genomfördes med personer som har varit inblandade i det pågående planarbetet och en enkätundersökning har delats på sociala medier för att ta reda på allmänhetens synpunkter och önskemål kring utbyggnaden. LÄS MER

  3. 3. Destination management Companies – Möte, produkt och kundrelationer

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan

    Författare :Justina Princis; Gabriela Lund Olmos; [2013]
    Nyckelord :;

    Sammanfattning : .... LÄS MER

  4. 4. Tevevärlden och barns drömyrke

    Uppsats för yrkesexamina på grundnivå, Malmö högskola/Lärarutbildningen (LUT)

    Författare :Dan Jönsson; [2008]
    Nyckelord :Teve; Mediepåverkan; Yrke; Identitet;

    Sammanfattning : Titel: Tevevärlden och barns drömyrkeFörfattare: Dan JönssonTyp av arbete: Examensarbete inom lärarprogrammetTevetittandet har en stor plats i många barns vardag och utbudet av kanaler och programtyper är stort. En fråga som ofta kommer upp är hur detta påverkar våra barn och vilka konsekvenser det kan få. LÄS MER

  5. 5. Brandteknisk riskvärdering av Revinge restaurang, Revinge

    L3-uppsats, Lunds universitet/Avdelningen för Brandteknik; Lunds universitet/Brandingenjörsprogrammet; Lunds universitet/Avdelningen för Riskhantering och Samhällssäkerhet

    Författare :Johanna Engström; Johan Malmqvist; Jane Nilsson; Håkan Sanglén; [2003]
    Nyckelord :restaurant; smoke filling; heat release rate; fire; evacuation; Argos; Simulex; Technology and Engineering;

    Sammanfattning : This report is made by four Fire safety engineering students at LTH, Lund and contains a fire safety evaluation. An object were given, Revinge restaurant, Sweden. The object hosts a restaurant, conference rooms, gym, dressing rooms and saunas. A maximum of 400 guests are allowed in Revinge restaurant. LÄS MER