Sökning: "Skolmåltidsverksamhet"

Hittade 2 uppsatser innehållade ordet Skolmåltidsverksamhet.

  1. 1. Kökspersonalens medvetenhet kring faktorer som påverkar den offentliga skolmåltidsverksamheten

    Kandidat-uppsats, Göteborgs universitet/Institutionen för kost- och idrottsvetenskap

    Författare :Abraham Smoler; [2012-10-03]
    Nyckelord :Skolmåltidsverksamhet; medvetenhet; faktorer; påverkan; kökspersonal;

    Sammanfattning : Det finns många faktorer som påverkar den offentliga skolmåltidsverksamheten. Råvaror, mat och hälsa, lokaler och utrustning, produktionsmetoder och produktionssystem, matsedelspla-nering, service, organisation och organisering samt lagar och regler är några faktorer som på-verkar dessa verksamheter. LÄS MER

  2. 2. Motivation hos skolmåltidspersonal - En undersökning utifrån Herzbergs tvåfaktorteori

    Kandidat-uppsats, Göteborgs universitet/Institutionen för kost- och idrottsvetenskap

    Författare :Emma Ländin; Frida Jonsson; [2011-02-17]
    Nyckelord :Skolmåltidspersonal; Herzberg; motivationsfaktorer; ledarskap; kommunikation; stress;

    Sammanfattning : Ett problemområde vi upptäckt omfattar den offentliga måltidssektorn som bland annat förknippas med en begränsad ekonomi och svagt styre. Utifrån tidigare erfarenheter inom verksamhetsförlagd utbildning har vi stundtals uppfattat motivationen hos offentlig måltidspersonal bristande och vill därför undersöka detta. LÄS MER