Sökning: "Structure product data"
Visar resultat 1 - 5 av 306 uppsatser innehållade orden Structure product data.
1. Hur påverkas svenskhushållskonsumtion av olikabindningstider på bolån vidstyrränteförändringar?
Kandidat-uppsats, Karlstads universitet/Handelshögskolan (from 2013)Sammanfattning : In Sweden variable-rate mortgages are relatively common. Furthermore, householdindebtedness is high in relation to other nations within the European Union. Therefore,monetary policy has a stronger effect on the economy due to the household sensitivityregarding interest rates. LÄS MER
2. Improving Value Proposition by Structuring Product Information Flow
Master-uppsats, KTH/Skolan för industriell teknik och management (ITM)Sammanfattning : This thesis investigates the impact management of product information has on the well-studied concepts of value propositions and business model innovation. Previously, it was not sufficiently documented how this type of information influences these concepts. LÄS MER
3. Utveckling och utvärdering av en funktionssäker pulsgivare : Konkretisering och vidareutveckling av en patenterad lösning vilken ämnas detektera låsta lager
Master-uppsats, Mälardalens universitet/Akademin för innovation, design och teknikSammanfattning : An emerging industrial automation has led to higher demands required for construction of encoders to ensure functionality of automated processes. The main purpose of the encoder is to provide data which indicates the condition of a drive system. LÄS MER
4. Effects of mixed surfactant system on chemical and physical stability of human growth hormone
Master-uppsats, Lunds universitet/Livsmedelsteknik och nutrition (master)Sammanfattning : In protein formulation, addition of surfactants is commonly executed to enhance product stability and shelf-life. The reason is that surfactants can protect proteins against surface-induced aggregation. However, the interaction between surfactant and protein depends on the type of surfactant used. LÄS MER
5. Konsumentcentrerad innovation – den hemliga kryddan inom livsmedelsindustrin : Hur en livsmedelsproducent kan blir mer konsumentcentrerad i sin produktutveckling
Master-uppsats, Linköpings universitet/Industriell ekonomiSammanfattning : Matbranschen är en bransch där få stora innovationer sker. Under de senaste åren har marknaden sett en kraftig utveckling av återförsäljares egna varumärken vilka konkurrerar ut befintliga produkter från livsmedelsproducenter genom deras billigare pris. LÄS MER