Sökning: "Substitutes"
Visar resultat 1 - 5 av 273 uppsatser innehållade ordet Substitutes.
1. ”Är det detta du menar? – Nej, det är det verkligen inte!” En analys av konsumenters missnöje vid möten med chatbots i kundtjänst
Kandidat-uppsats, Lunds universitet/Företagsekonomiska institutionenSammanfattning : Chatbots are increasingly being adapted as substitutes to humans in customer service. As the level of adoption increases, it becomes more important to understand the phenomenon of robots replacing humans – a new chapter in the rising digital world. LÄS MER
2. Microbial production of chemical building blocks from lignin
Master-uppsats, Lunds universitet/Teknisk mikrobiologiSammanfattning : Plastics, derived from fossil fuels, have raised considerable environmental concerns. This has prompted the search for sustainable and safer plastic precursors alternatives. One alternative explored in the present study is vanillin, a phenolic compound derived from lignin, an abundant and renewable natural polymer. LÄS MER
3. Vad hände med sagostunden? : En kvalitativ intervjustudie med barnbibliotekarier i Sverige och Tyskland under covid-19-pandemin
Master-uppsats, Uppsala universitet/Institutionen för ABMSammanfattning : The purpose of this study is to examine what happened to library storytime sessions during the COVID-19-pandemic. Qualitative interviews were conducted with children's librarians from Sweden and Germany. In total eleven librarians working with children were interviewed. LÄS MER
4. Exploring the Power of Narratives: Shaping Sustainable Consumption of Plant-Based Food
Kandidat-uppsats,Sammanfattning : Background: The current unsustainable situation of the seafood industry requires innovative solutions and there is an opportunity for companies to provide consumers with plant-based options which would enable them to eat seafood without harming the oceans. However, there are still several barriers keeping consumers from choosing plant-based products, such as limited knowledge, social norms, and cultural settings. LÄS MER
5. Meat me in the green : En litteraturstudie om sensoriska egenskaper för veganska och vegetariska livsmedelsprodukter
Magister-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : Förståelse och intresset för mat och måltid ökar explosionsartat vilket medför större krav pålivsmedelsprodukter och upplevelser av en måltid där en produkt står i centrum.Produktutvecklare och gastronomer arbetar ständigt för att producera smakfulla livsmedelsom både är klimatsmarta och uppfyller konsumenternas krav på smak. LÄS MER