Sökning: "The Five Aspects Meal Model."

Visar resultat 1 - 5 av 11 uppsatser innehållade orden The Five Aspects Meal Model..

  1. 1. From Plate to Palate: Elevating Customer Experience Management and Satisfaction : A case study of Swedish fine dining restaurants

    Kandidat-uppsats, Linnéuniversitetet/Institutionen för marknadsföring och turismvetenskap (MTS)

    Författare :Benmakhlouf Sara; Rodrigo Fajardo; [2023]
    Nyckelord :Fine dining restaurants; customer experience; customer satisfaction; five aspects of a meal model; service blueprints; service clues and messages;

    Sammanfattning : Customer experience is a broad topic that can cover several different branches,fields and industries. Various researchers have done significant work into thetopic, yet it still has gaps of fragmentation and an overall understanding on howto manage it. LÄS MER

  2. 2. Restaurangers arbete med måltidsupplevelsen under Covid-19 pandemin

    Kandidat-uppsats, Högskolan Kristianstad/Fakulteten för naturvetenskap

    Författare :Erica Jonasson; Susanne Liljeberg; [2021]
    Nyckelord :Meal experience; Covid-19; FAMM; Pandemic; Restaurants; Måltidsupplevelsen; Covid-19; FAMM; Pandemi; Restauranger;

    Sammanfattning : I januari 2020 upptäcks Covid-19 viruset i staden Wuhan i Kina. Viruset sprider sig snabbt och en pandemi bryter ut i världen. En bransch som påverkats av Covid-19 pandemin är restaurangbranschen. En del av restaurangers arbete är att skapa måltidsupplevelser för sina gäster. LÄS MER

  3. 3. Framtidens måltider : Hur tankar och idéer kan visualiseras med hjälp av scenariometodik

    Kandidat-uppsats, Högskolan Kristianstad/Fakulteten för naturvetenskap

    Författare :Marcus Johansson; Filippa Söderman; [2020]
    Nyckelord :Meal; Future; Scenario methodology; FAMM; Trends; Focus group; Future Meal Model; Måltid; Framtid; Scenariometodik; FAMM; Trender; Fokusgrupp; Framtidens måltidsmodell;

    Sammanfattning : Genom tiderna har måltiden förändrats och kommer förmodligen fortsätta göra så även framledes. Framtidsstudier är ett sätt att undersöka vad som kan tänkas ske i framtiden och då även hur måltiderna kan förändras. Syftet är att undersöka framtidens måltider med hjälp av en scenariometodik. LÄS MER

  4. 4. Värdskap i öppna kök : En studie utifrån kockar, restaurangchefer och restaurangägares perspektiv

    Kandidat-uppsats, Umeå universitet/Enheten för restauranghögskolan

    Författare :Mikaela Nerell; [2019]
    Nyckelord :hospitality open kitchen chefs restaurateurs; värdskap öppet kök kockar restaurangägare;

    Sammanfattning : De senaste trettio åren har forskningen angående måltidsupplevelser ökat och delar som mötet, service, trender och värdskap har stått i fokus. Måltidsupplevelsen har beskrivits utifrån både gästens och producenten perspektiv på måltiden, men inte utifrån kocken. LÄS MER

  5. 5. Samarbetet mellan restauranger i Umeå stad och livsmedels och råvaruproducenter i Umeå region

    Kandidat-uppsats, Umeå universitet/Enheten för restauranghögskolan

    Författare :Niklas Persson; Patrik Strandberg; Daniel Strandlund; [2017]
    Nyckelord :Control system; food system; local; regional; The Five Aspects Meal Model.; Lokalt; matsystem; regionalt; styrsystemet; The Five Aspects Meal Model.;

    Sammanfattning : Arbetet belyser hur samarbetet mellan lokala råvaru- och livsmedelsproducenter och restauranger i Umeå fungerar idag. Syftet var att undersöka samarbetet mellan restauranger i Umeå och lokala livsmedel- och råvaruproducenter i Umeå region. LÄS MER