Sökning: "bad apples"
Visar resultat 1 - 5 av 6 uppsatser innehållade orden bad apples.
1. The bad apples' influence on the organizational members : a qualitative case study exploring individuals’ experiences
Kandidat-uppsats, Högskolan Kristianstad/Fakulteten för ekonomiSammanfattning : The purpose of this paper is to explore individuals’ experiences of unethical leadership by examining it from an employee perspective. The concept of ethical leadership, organizational ethical culture, and unethical behavior guide this study together with the components of vicarious learning, and role ethically. LÄS MER
2. Studenter och begränsad skärmtid : Uppbrutet lås bryter inte mobilvanor
Kandidat-uppsats, KTH/Skolan för elektroteknik och datavetenskap (EECS)Sammanfattning : Syftet med denna rapport är att undersöka effektiviteten av de inbyggda verktygen för att minska skärmtid i Apples iOS för studenter. Frågeställningen vi har undersökt är “Hur förändras studenters mobilvanor genom att låta Apples Skärmtid låsa appar?”. LÄS MER
3. The Day the Endowment Effect Went Missing
Master-uppsats, Lunds universitet/KognitionsvetenskapSammanfattning : The endowment effect, that people tend to value goods higher if owning them than if not, conflicts central economic principles. A new theory explains this price disparity by uncertain sellers’ and buyers’ strategic reliance on opposite borders of a spectrum of possible utilities of a good. LÄS MER
4. Ta vara på äpplen som restprodukt
Uppsats för yrkesexamina på grundnivå, Högskolan i Borås/Akademin för textil, teknik och ekonomiSammanfattning : I Sverige slängs det ca 1,2 miljoner ton matavfall per år. Mycket av avfallen är frukt och grönt då konsumenters missuppfattningar om hur en ätbar frukt och grönsak ser ut för att vara ätbar. Matsvinn är både dåligt för ekonomin och miljön, därför krävs det en ändrad inställning från konsumenterna för att minska matsvinnet. LÄS MER
5. A risk assessment of patulin in home-made apple must
Kandidat-uppsats, SLU/Dept. of MicrobiologySammanfattning : Patulin is a mycotoxin produced by several filamentous fungi, which has been the object of a number of surveys in recent decades, due to its frequent occurrence in apple products made from decayed fruit. The legislated limit in apple products is 50 µg/kg and a provisional maximum tolerable daily intake (PMTDI) of 0. LÄS MER