Sökning: "dairy industry"
Visar resultat 11 - 15 av 218 uppsatser innehållade orden dairy industry.
11. The Impact of Data-Sharing Technology on Farmers’ Sustainability Work : a study of Arla’s climate calculation tool
Master-uppsats, SLU/Dept. of EconomicsSammanfattning : The food industry and agriculture are facing pressure to implement sustainable processes and reduce environmental impact while meeting the needs of a growing population. The European Union has adopted the new Corporate Sustainability Reporting Directive, putting pressure on corporations to adopt more sustainable practises and become more sustainable. LÄS MER
12. Perceptions of Swedish Dairy Companies and Their Role in Sustainable Development
Master-uppsats, KTH/Skolan för elektroteknik och datavetenskap (EECS)Sammanfattning : I denna uppsats utforskar författaren hur svenska mejeriföretag uppfattas som hållbara. Både från anställda inom Sverige största mejeriföretags perspektiv och från svenska konsumenters perspektiv. LÄS MER
13. Visual Merchandising : Visual Merchandising i livsmedelsbutiker med fokus på ekologiska livsmedel
Kandidat-uppsats, Högskolan i Borås/Akademin för textil, teknik och ekonomiSammanfattning : An extensive number of previous studies have examined the consumption of organic foods from a consumer perspective, and previous studies that have examined Visual Merchandising have primarily focused on the fashion industry. The purpose of this study is to investigate how three physical grocery stores work with Visual Merchandising when displaying organic foods. LÄS MER
14. “New food source”companies pursuing sustainable expansion : Capabilities for success
Uppsats för yrkesexamina på avancerad nivå, Luleå tekniska universitet/Institutionen för ekonomi, teknik, konst och samhälleSammanfattning : Purpose: Due to the current climate crisis and the fact that the food industry accounts for a third of all greenhouse gas emissions, it is more important than ever that green initiatives in the food industry flourish. In recent years new food sources (NFS) have emerged as a consequence of trying to shift the world's consumption behaviours and making the food industry more sustainable. LÄS MER
15. Branschriktlinjer ur olika perspektiv : en fallstudie om revidering av branschriktlinjer för kontroll av mjölkens kvalitet
Magister-uppsats, SLU/Dept. of Energy and TechnologySammanfattning : Betydande delar av den lagstiftning som livsmedelsföretagare har att förhålla sig till är målstyrd, vilket innebär att det för flera lagstiftningsområden finns en flexibilitet kring hur lagkraven ska uppnås. För att underlätta för företagare har flera branscher, bland annat mejeribranschen, tagit fram branschriktlinjer, där det beskrivs hur olika verksamheter kan arrangeras för att möta lagkraven. LÄS MER