Sökning: "eating community"
Visar resultat 1 - 5 av 55 uppsatser innehållade orden eating community.
1. Influencers in Confinement : Measuring Covid-19’s Impact on Leadership in Pro- Eating Disorder Twitter Communities
Master-uppsats, Linköpings universitet/Institutet för analytisk sociologi, IASSammanfattning : The Covid-19 pandemic presented unprecedented challenges, with global lockdowns impacting individuals on a profound scale. Many took to social media to cope with feelings of anxiety and isolation. LÄS MER
2. Agribusiness possible threats to food security of a Kalunga Community
Master-uppsats, Uppsala universitet/Institutionen för geovetenskaperSammanfattning : This master's thesis explores the impact of agribusiness on food security in the Kalunga community of Engenho II, located in the Brazilian Cerrado. Agribusiness is a significant cause of water withdrawal and climate change in the region, with extensive lands converted into monocultures to export commodities. LÄS MER
3. “I Will Tell Your Story” : Making and Using an Ethnographic Portrait of Tanzanians with Albinism
Master-uppsats, Uppsala universitet/Teologiska institutionenSammanfattning : This thesis is both an ethnographic story about people with albinism in Tanzania and a reflection on how that story may be used to generate understanding and support in the wider world. In much of sub-Saharan Africa people with albinism face discrimination and even violence at all levels of society. LÄS MER
4. Stadsodling som verktyg för psykisk hälsa
Kandidat-uppsats, SLU/Dept. of Urban and Rural DevelopmentSammanfattning : I och med den ökande urbaniseringen i världen är det allt fler människor som flyttar in till städer. Urbanisering leder till en förtätning av städer som ofta sker på bekostnad av urbana grönmiljöer och däribland stadsodlingar. LÄS MER
5. Bra mat på äldre dar : En litteraturstudie om äldre patienters måltidsupplevelser.
Kandidat-uppsats, Uppsala universitet/Institutionen för folkhälso- och vårdvetenskapSammanfattning : Att förebygga ohälsa och att stärka det friska är centralt för att stödja ett hälsosamt åldrande. Missnöjdhet med måltidsupplevelsen är en bidragande orsak till lågt näringsintag, något som i sin tur är en riskfaktor för undernäring. LÄS MER