Sökning: "fat acceptance"
Visar resultat 1 - 5 av 18 uppsatser innehållade orden fat acceptance.
1. Properties & Stability of Hybrid Pea-Dairy Protein Formulas
Master-uppsats, Lunds universitet/FörpackningslogistikSammanfattning : The aim of this study was to investigate the functional properties and stability of hybrid pea-dairy protein formulas. To achieve this goal, the combination of pea protein isolate (PPI) with dairy proteins such as micellar casein isolate (MCI), sodium caseinate (NaCas), whey protein aggregate (WPA) was evaluated. LÄS MER
2. SIMIT användningsområden vid virtuelldriftsättning av produktionsutrustning : En fallstudie på hur SIMIT kan användas för att skapa simuleringar för en robotcell
M1-uppsats, Högskolan i Gävle/ElektronikSammanfattning : Det traditionella sättet att programmera industriella styrsystem har alltid varit ettkostsamt och oförutsägbart sätt att driftsätta produktionsutrustning. Detta beror påatt styrsystemen programmeras parallellt med driftsättningen som sker sent iprojektet vilket inte ger mycket rum för misstag. LÄS MER
3. Projektering av elkraftsystem FAT-testanläggning
Uppsats för yrkesexamina på grundnivå, Luleå tekniska universitet/Institutionen för teknikvetenskap och matematikSammanfattning : En Factory Acceptance Test (FAT) anläggning ska projekteras och sedan jämföras med ett tidigare projekt utfört av uppdragsgivaren AFRY. Anläggningen ska ha tre testplatser som på ett säkert sätt behöver försörjas med elkraft och beställaren har några kravspecifikationer på vad systemet ska klara av. LÄS MER
4. Recombinant Food Proteins Expressed in E. coli as Complement to Plant Proteins in the Protein Shift
Master-uppsats, Lunds universitet/Livsmedelsteknik och nutrition (master)Sammanfattning : Increased awareness regarding nutrition, environmental sustainability, and animal welfare has sparked a trend to shift away from animal proteins. The phenomenon is referred to as the protein shift and has resulted in a higher demand for alternative protein sources. LÄS MER
5. An evaluation of the role of PromOat® on the stability of oil-in-water emulsions
Master-uppsats, Lunds universitet/Livsmedelsteknik och nutrition (master)Sammanfattning : Background. In the past years, there has been a major shift towards the consumption of healthier, more sustainable, and more convenient food products. These trends have triggered a response from the food industry, instigating the reformulation of several products. LÄS MER