Sökning: "food recognition"
Visar resultat 6 - 10 av 65 uppsatser innehållade orden food recognition.
6. Exposure and Carriage of West Nile Virus in feathered Iberian Scavengers
Master-uppsats, Uppsala universitet/Institutionen för ekologi och genetik; Uppsala universitet/Institutionen för biologisk grundutbildningSammanfattning : Scavenging bird of prey have been abundant throughout the Mediterranean region for years, establishing a food acquisition relationship with human activities, their characteristics make them especially suitable for the recognition of dangerous environmental conditions. The West Nile Virus (WNV) considered the most widespread arbovirus has been previously discovered in our 3 species of studio. LÄS MER
7. Food Delivery Couriers and the City : From Humans to Objects. From Objects to Place Makers.The City as the Aftermath of Posthuman Encounters.
Master-uppsats, Malmö universitet/Institutionen för konst, kultur och kommunikation (K3)Sammanfattning : In recent years, many academics have noticed the presence of food delivery couriers in theurban space. Likewise, activism has emerged calling for the recognition of food deliverycouriers, and many have addressed the dehumanization they have suffered by becomingcommodities and, thus, objects. LÄS MER
8. Vårdmiljöns betydelse för personer meddemenssjukdom på särskilt boende sett urvårdpersonalens perspektiv. - En litteraturöversikt
Kandidat-uppsats, Högskolan Dalarna/Institutionen för hälsa och välfärdSammanfattning : Bakgrund: Begreppet miljö innefattar både den fysiska och sociala miljön. Den fysiska miljön innebär den omkringliggande miljön, medan den sociala miljön handlar om hur det är att befinna sig i den. För en person med demenssjukdom är det centralt att miljön utstrålar trygghet. LÄS MER
9. Food systems of the Andean Quechua: Countering industrial agriculture through harmonious living, food sovereignty, and traditional knowledge
Master-uppsats, Lunds universitet/Institutionen för kulturgeografi och ekonomisk geografi; Lunds universitet/HumanekologiSammanfattning : The Potato Park is an Andean Quechua biocultural heritage territory where six communities restored a rich biodiversity of native potatoes and other crops. Their food system has gained global recognition over the past two decades for the communities’ cultural and agricultural conservation efforts. LÄS MER
10. Automating the boiling of carbohydrate food through machine learning
Uppsats för yrkesexamina på avancerad nivå, Uppsala universitet/Signaler och systemSammanfattning : There are scenarios in the modern world of today when several things are being cooked at the same time on the stove in the kitchen. You typically have a saucepan that is boiling a carbohydrate. This requires attention and can result in elevated levels of mental exertion. LÄS MER