Sökning: "frukost påverkar studie"
Visar resultat 1 - 5 av 13 uppsatser innehållade orden frukost påverkar studie.
1. Instagram marketing to attract international students in an age of internationalisation : A case study of KTH University Instagram from the perspective of Southeast Asian students
Master-uppsats, KTH/Skolan för elektroteknik och datavetenskap (EECS)Sammanfattning : This exploratory study identifies the importance of Instagram to market universities in Southeast Asia and the strategies to make interesting content to reach more Southeast Asian students. According to the statistics in 2020 by Statista, Southeast Asia is ranked second in the world’s most active social media users, and Instagram is now quickly catching up with the giant platform Facebook and becoming the rising star. LÄS MER
2. Acute response in body composition to fed versus fasted high intensity training in young healthy men
Kandidat-uppsats, Högskolan i Halmstad/Akademin för företagande, innovation och hållbarhetSammanfattning : Background: High bodyfat is linked to a greater risk of chronic diseases for example diabetestype 2 and cardiovascular diseases. This has led to body composition analysis being a way ofmeasuring overall health. There are different ways to perform the body composition analysis. LÄS MER
3. Blickbeteende i dagligvaruhandel online : En eye-tracking studie om i vilken mån användares ögonrörelser avviker från förväntatmönster vid hunger och mättnadskänsla under onlineshopping av mat
Kandidat-uppsats, KTH/Skolan för datavetenskap och kommunikation (CSC)Sammanfattning : Our study aims to investigate if people who are hungry are affected by that when shopping groceries online. Nine people participated in two user tests, one in the morning, just before lunch and one in the afternoon, just after lunch. They were asked not to eat any breakfast if they were to conduct a test in the morning. LÄS MER
4. The Effect of Different but Isoenergetic Breakfasts on Satiety
Master-uppsats, Lunds universitet/Livsmedelsteknik och nutrition (master)Sammanfattning : This master thesis aims to examine the effect of isoenergetic but different composed breakfasts on satiety and satiation in a Swedish context. Four isoenergetic breakfasts were composed: egg & bread, egg & fruits, yoghurt & müsli and jam & bread. LÄS MER
5. Hälsosamma kostvanor : En kvalitativ studie om fritidshemmets inverkan på elevers kostvanor
Kandidat-uppsats, Linnéuniversitetet/Institutionen för utbildningsvetenskap (UV)Sammanfattning : Arbetet handlar om hur tre fritidspedagoger uppfattar fritidshemmet som en arena att arbete med elevers hälsosamma kostvanor, vilka utmaningar detta för med sig samt hur de ser på sin egen roll i arbetet. För att besvara arbetets syfte och frågeställning har en kvalitativ metod med semistrukturerade intervjuer använts. LÄS MER