Sökning: "functional beverage"

Visar resultat 6 - 10 av 11 uppsatser innehållade orden functional beverage.

  1. 6. Myten om NOCCO -En multimodal kritisk diskursanalys av NOCCOs Instagramkonto

    Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Institutionen för humaniora, utbildnings- och samhällsvetenskap

    Författare :Cherie Taubensee; Karolina Vestman; [2019]
    Nyckelord :Multimodal critical discourse analysis; social semiotics; Instagram; social actors; health; fitness; NOCCO;

    Sammanfattning : The aim of this study is to analyze the functional beverage NOCCO’s Instagram account. The purpose is to expose how they use discourses of health and fitness in their marketing. In particular we analyze the social actors in the pictures. LÄS MER

  2. 7. Framtagning av en ergonomisk produkt för servering av dryck på flygplan : Fallstudie hos August Lundh

    Master-uppsats, Mälardalens högskola/Akademin för innovation, design och teknik

    Författare :Gabriella Bodlander; Jennifer Simonsson; [2016]
    Nyckelord :product development; flight catering; ergonomics; “SAS-kannan”; 3Dprinters; juice pitcher; serving; drip free; stability; Tritan; injection molding; SolidWorks; produktutveckling; flygcatering; ergonomi; SAS-kannan; 3D-skrivare; juicekanna; servering; droppfri; stabilitet; Tritan; formsprutning; SolidWorks;

    Sammanfattning : To prevent damage to the cabin crew an optimal coffee- and teapot in a number of aspects in airline catering was developed, so called “SAS-kannan”. It was launched in 1980 and has been manufactured in over 300 000 copies, which has worn out the mold and it is in need of replacement. LÄS MER

  3. 8. Co-branding inom restaurangsektorn : En studie av varumärkeskapital ur ettkonsumentperspektiv

    Uppsats för yrkesexamina på avancerad nivå, Högskolan i Borås/Akademin för textil, teknik och ekonomi

    Författare :Oskar Modig; [2016]
    Nyckelord :brand equity; craft beer; premium brands; mainstream; niche market; cobranding; food beverage; Varumärkeskapital; hantverksöl; Premium; Mainstream; Restaurang; Cobranding; Food Beverage;

    Sammanfattning : Den här uppsatsen försöker kartlägga vilka produkt- och varumärkesegenskaper som driverkonsumenternas val av premiumöl på restaurang och redovisar en konsumentstudie gjord irestaurangmiljö. Tidigare forskning menar att det finns en outnyttjad potential förrestauranger som vill utnyttja det snabbt ökande intresset för hantverksöl genom co-brandingmed attraktiva premiumvarumärken. LÄS MER

  4. 9. The Swedish demand for food : a conditional Rotterdam model approach

    Master-uppsats, SLU/Dept. of Economics

    Författare :Tobias Häggmark Svensson; [2013]
    Nyckelord :Conditional; Demand; Food; Rotterdam; Swedish; System;

    Sammanfattning : The demand for food is susceptible to variation in several factors. Knowledge about the nature of food commodities and how consumers react are important for decision makers. The Swedish consumers have decreased the budget share spent on food commodities during the end of the 20th century (Eidstedt et al. 2009). LÄS MER

  5. 10. Bachelor thesis Re : bottle

    Kandidat-uppsats, Sektionen för ekonomi och teknik (SET)

    Författare :Mathias Ericson; Sebastian Rehn Lindqvist; [2009]
    Nyckelord :aluminiumflaska;

    Sammanfattning : There is a new beverage container on the market, a bottle made out of pure aluminum as a replacement for the traditional container made out of glass. This new container has the potential to reduce both cost and pollution during transportation, the lighter and stronger construction has every advantage compared to the old one in glass. LÄS MER