Sökning: "hand preference"
Visar resultat 1 - 5 av 87 uppsatser innehållade orden hand preference.
1. Association of Height, Weight, and Hand Grip Strength with Body Composition in Individuals with Spondylarthritis
Magister-uppsats, Högskolan i Halmstad/Akademin för företagande, innovation och hållbarhetSammanfattning : Abstract Background: Body composition is an important health parameter in several disease conditions, e.g., the inflammatory back disease spondylarthritis (SpA). Body mass index (BMI) is the most common anthropometric body composition assessment but has several limitations. LÄS MER
2. Identifying and Applying Hand-painted Features Onto Procedurally Generated Textures
Kandidat-uppsats, Blekinge Tekniska HögskolaSammanfattning : Background. Procedural content generation (PCG) is a powerful tool used in manydifferent areas within game development. One of these areas are texturing where procedural generation have several advantages, including increased effectiveness, reducedstorage cost and unlimited texture resolution. LÄS MER
3. En kvalitativ studie av aspekter som formar konsumentbeteende i samband med tillfälliga influencer-kollektioner
Kandidat-uppsats, Linnéuniversitetet/Institutionen för marknadsföring och turismvetenskap (MTS)Sammanfattning : Bakgrund: Marknadsföring är i en ständigt föränderlig kontext. Influencer marketing är idag en effektiv strategi, där företag samarbetar med influencers för att marknadsföra sina produkter och bygga förtroende hos följare. Användning av begränsade produkter som framgångsrik influencer marketing betonas. LÄS MER
4. Det andra rummet : Studenters syn på den fysiska boken i det akademiska biblioteksrummet
Master-uppsats, Lunds universitet/Avdelningen för ABM, digitala kulturer samt förlags- och bokmarknadskunskapSammanfattning : The aim of the thesis is to explore the relevance and the values related to physical books for students in the library room. The thesis addresses questions of how students use the physical books in the library room and if the physical books are perceived by the students as a source of formal and informal learning and serendipity. LÄS MER
5. Mouthfeel Assessment of Tetra Pak Paper Straws: Exploring the Correlation between Instrumental Measurements and Sensory Evaluation
Master-uppsats, Lunds universitet/FörpackningslogistikSammanfattning : The implementation of the Single-Use Plastics Directive has gained significant attention due to the detrimental impacts of plastic pollution, leading to the transition from plastic straws to paper straws for Tetra Pak’s portion-size carton packages. However, the acceptance of paper straws could be hindered by negative mouthfeel perceptions, which customers find the difficulties to accurately describe them. LÄS MER