Sökning: "hotell restaurang"
Visar resultat 1 - 5 av 109 uppsatser innehållade orden hotell restaurang.
1. Österskans - En avbruten plan
Master-uppsats, Lunds universitet/Institutionen för arkitektur och byggd miljöSammanfattning : Österskans är ett projekt som undersöker platsen med samma namn i Halmstad. Det gick från att på slutet av 1900-talet ha varit ett resecentrum till att kommunen 2017 utlyser en intresseanmälan till en markanvisningstävling för ett hotell med saluhall och restaurang. LÄS MER
2. Folkets Hus on Krusgårdsberget
Kandidat-uppsats, KTH/ArkitekturSammanfattning : Folkets Hus on Krusgårdsberget is located in northwest Eskilstuna in Torshälla on Skeppargatan with a driveway entrance from Snäckbergsstigen. From Krusgårdsberget you can see i.a. LÄS MER
3. Hotellens hållbarhetsparadox
Kandidat-uppsats, Lunds universitet/Institutionen för tjänstevetenskapSammanfattning : Syfte: Syftet med studien är att studera hållbarhet och hållbart HRM inom en hotellverksamhet och hur ledningen går tillväga med att kommunicera ut detta till sin personal. Studien ska bidra med en ökad förståelse för hållbarhet, hur man skapar socialt värde inom hotell och vilka utmaningar som finns med att förhålla sig till hållbarhet när gästerna är sensations- och nöjessökande. LÄS MER
4. DIGITALISERAD REDOVISNING: En kvalitativ studie om SME-företags inställning till en digitaliserad redovisning
Kandidat-uppsats, Umeå universitet/FöretagsekonomiSammanfattning : Alla företag har ett juridiskt ansvar att upprätta årsredovisningar och bokföra enligt gällande lagar och regler. Då utformningen av redovisningen varit detsamma under en längre period har de senaste årens digitala utveckling, och inte minst pandemins nedslag, påskyndat företags arbetssätt till ett mer digitalt. LÄS MER
5. ”Hur kan jag hjälpa er?” : En intervjustudie av arbetstagare verksamma i gästfrihetsindustrinoch deras upplevelse av arbetssituation och hälsa under covid-19pandemin.
Kandidat-uppsats, Mittuniversitetet/Institutionen för hälsovetenskaper (HOV)Sammanfattning : Under covid-19 pandemin förlorade flertalet individer verksamma i gästfrihetsindustrin sina arbeten. Arbete i gästfrihetsindustrin under covid19 pandemin innebar ytterligare stressrelaterade faktorer för arbetstagare inom verksamheter med bar-, hotell-, och restaurang. LÄS MER