Sökning: "kött trender"
Hittade 2 uppsatser innehållade orden kött trender.
1. Aktuella trender inom nötköttsproduktionen
Kandidat-uppsats, SLU/Dept. of Food ScienceSammanfattning : I den här studien beskrivs framtida trender och möjligheter inom köttindustrin med fokus på konsumenternas behov. Det är främst två trender som identifieras i studien, i) förändringar i animalieproduktionen och ii) förändringar i framställning av köttprodukter. LÄS MER
2. Rawfood, lågtempererade eller semitillagade livsmedel : orsak till problem med livsmedelssäkerhet på restauranger
Magister-uppsats, SLU/Dept. of MicrobiologySammanfattning : Background Rawfood och livsmedel tillagade på ett skonsamt sätt vid låga temperaturer har de senaste åren blivit populärt att servera på många restauranger. Dessa nya trender och tillagningssätt skapar nya risker från råvaror som livsmedelsverksamheter och myndigheter måste ta ställning ur i ett livsmedelshygieniskt perspektiv. LÄS MER