Sökning: "kvalitetssystem livsmedel"
Hittade 4 uppsatser innehållade orden kvalitetssystem livsmedel.
1. Ekologiska perenner - Lokalt och globalt : En Intervju- och Litteraturstudie
Kandidat-uppsats, Högskolan i Gävle/Avdelningen för elektronik, matematik och naturvetenskapSammanfattning : Abstract The customer demand for ecological products has increased in recent years, within the garden industry this mainly concerns herbs and other edible plants. The organic trend is increasing and more people are aware of the environment and want to take responsibility for it through their purchases for their garden as well. LÄS MER
2. Kvalitetssäkring av livsmedelshandeln
Kandidat-uppsats, SLU/Dept. of Food ScienceSammanfattning : De stora livsmedelskedjorna ställer krav på sina leverantörer att de ska vara certifierade enligt någon av kvalitetsstandarderna som finns inom livsmedelsbranschen. Standarderna är relaterade till kvalitet, produktsäkerhet och miljö. LÄS MER
3. Produktkvalitet på svenskt nötkött : en kartläggning av kvalitetsfaktorer inom IP Sigill
L3-uppsats, SLU/Dept. of Food ScienceSammanfattning : Sigill Quality Systems has been certifying beef since the autumn of 2006 using the brand name label Swedish Sigill. IP Sigill (the certifying system for integrated production) encompasses the values: animal ethics, food safety, free range and environmental concerns. LÄS MER
4. Kvalitetsprocesser för Lagring och Distribution av Livsmedel på Schenker Coldsped
Master-uppsats, Institutionen för teknik och naturvetenskap; Tekniska högskolanSammanfattning : Syftet med examensarbetet är att planera hur Schenker Coldsped ska arbeta för att möta kundens krav, i detta fall Burger King, på att använda regelverket EFSIS – European Food Safety Inspection Service. EFSIS erbjuder oberoende inspektionsservice designat för mat, dryck och närliggande branscher. LÄS MER