Sökning: "kyckling uppfödning"
Hittade 4 uppsatser innehållade orden kyckling uppfödning.
1. ”Kycklingracet” : en utredning om produktion, försäljning och konsumtion av ägg och kyckling i Sverige
Kandidat-uppsats, SLU/Dept. of Animal Environment and HealthSammanfattning : Ägg och kycklingproduktionen i industriländerna har genomgått en stor förändring under de senaste 75 åren. Dagens specialiserade raser är långt ifrån de frigående flockarna med höns som förr fanns på gårdarna. Denna förändring var lyckad för producenterna och mattillgången för ländernas befolkning ökade (Tarver, 1986). LÄS MER
2. Ekologiskt uppfödda kycklingar : en jämförelse mellan två olika foder
L3-uppsats, SLU/Dept. of Animal Nutrition and ManagementSammanfattning : Organic rearing of broilers is not a large production in Sweden. In order to create a sustainable yet efficient production of organically produced poultry meat, at a price that the consumers are willing to pay, much more knowledge is needed. It is therefore important to do more research on organic broilers under Swedish conditions. LÄS MER
3. Ekologisk och småskalig uppfödning av slaktkyckling och kalkon i Sverige
L3-uppsats, SLU/Dept. of Animal Environment and HealthSammanfattning : In Sweden in January 2005, there is only one producer of organic broilers and none of organic turkeys. But there are, on the other hand, a few small-scale producers whose housing systems to some extent are similar to what is stipulated in the organic standards. LÄS MER
4. Kyckling från uppfödning till konsument : en fallstudie
L3-uppsats, SLU/Dept. of Landscape Architecture, Planning and Management (from 130101)Sammanfattning : The aiming with this project is to find out if a small scale chicken production can be profitable, from day-old chicks to a processed smoked product out to stores and consumers. The products will not be available in the stores all the time because we will give the customers quality rather than quantity, so when the product can't be found in the stores the customers will ask for it. LÄS MER