Sökning: "ledarskap restaurang"
Visar resultat 1 - 5 av 24 uppsatser innehållade orden ledarskap restaurang.
1. Franchising
Kandidat-uppsats, Göteborgs universitet/Institutionen för kost- och idrottsvetenskapSammanfattning : Kandidatuppsats 15 hpProgram: Kostekonomprogrammet med inriktning i ledarskapHt: 2019Handledare: Cecilia Magnusson Sporre och Hillevi PrellExaminator: Christina Berg.... LÄS MER
2. Svenska restaurangarbetares välmående, avsikt att lämna jobb och upplevelser av ledarskap
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan; Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER
3. Generation Y i hospitality-branschen : Hur ska de unga ledas?
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolan; Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER
4. Lite snack och mycket verkstad : En studie om vilka verktyg som kan hjälpa restauranger att bli mer hållbara
Uppsats för yrkesexamina på avancerad nivå, Umeå universitet/Företagsekonomi; Umeå universitet/FöretagsekonomiSammanfattning : Klimatkrisen är en svår utmaning som alla på planeten tillsammans måste försöka att lösa. En av de branscher som idag har en stor negativ påverkan på klimatet är restaurangbranschen där verksamheterna främst arbetar med livsmedel, vilket har påvisats bidra till en stor mängd växthusgasutsläpp. LÄS MER
5. Maximera hållbarhet – Att implementera hållbarhetsstrategier i företag – En fallstudie om Max Hamburgare och deras väg mot hållbarhet
Kandidat-uppsats, Göteborgs universitet/Företagsekonomiska institutionenSammanfattning : Syftet med detta arbete är att se hur Max Hamburgerrestauranger AB har anpassat sig tillnya interna och externa krav på hållbarhet. Vi vill belysa de faktorer som har varitväsentliga för utformning och implementering av Max hållbarhetsstrategi och lyfta fram deinterna effekter det har fått på företaget. LÄS MER
