Avancerad sökning
Visar resultat 1 - 5 av 28 uppsatser som matchar ovanstående sökkriterier.
1. Hospitalitybranschen? Nej tack! - Nyanser av Generation Z och deras värderingar i arbetslivet
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER
2. Ledarskapet på restauranger med stjärna i Guide Michelin. En kvalitativ studie om ledarens roll i framgångsrika restauranger.
Kandidat-uppsats, Göteborgs universitet/Institutionen för kost- och idrottsvetenskapSammanfattning : Restaurangbranschen är en tävlingsinriktad bransch som leds av vinnarskallar med stor passion för yrket med framgång i fokus. Det gäller att vara snabbtänkt då hastiga beslut som kan vara avgörande inte är ovanligt. En framgångsrik restaurang i denna uppsats anses som den som belönats av Guide Michelin med minst en stjärna. LÄS MER
3. Det framgångsrika ledarskapet - Att skapa resilienta restauranger under Covid-19
Kandidat-uppsats, Göteborgs universitet/Företagsekonomiska institutionenSammanfattning : Pandemin Covid-19 har inte lämnat någon oberörd, restaurangbranschen likaså. Sveriges krögare har under det senaste året bedrivit sina verksamheter under restriktioner och förutsättningar som tidigare hade uppfattats som omöjliga. LÄS MER
4. ”Hur kan jag hjälpa er?” : En intervjustudie av arbetstagare verksamma i gästfrihetsindustrinoch deras upplevelse av arbetssituation och hälsa under covid-19pandemin.
Kandidat-uppsats, Mittuniversitetet/Institutionen för hälsovetenskaper (HOV)Sammanfattning : Under covid-19 pandemin förlorade flertalet individer verksamma i gästfrihetsindustrin sina arbeten. Arbete i gästfrihetsindustrin under covid19 pandemin innebar ytterligare stressrelaterade faktorer för arbetstagare inom verksamheter med bar-, hotell-, och restaurang. LÄS MER
5. Ledarskap inom restaurangkök : En kvalitativ studie om kökschefers beteende
Kandidat-uppsats, Örebro universitet/Restaurang- och hotellhögskolanSammanfattning : .... LÄS MER